HOME
CONTACT
Zoeken:

producten

Microscopes
Monoculaire Biologische Onderwijsmicroscoop, Focus 1, Ceti
Monoculaire biologische microscoop zeer gecshikt voor in het onderwijs
Meer informatie

Binoculaire Biologische Onderwijsmicroscoop, Max Bino, Ceti
De Max Bino is zeer geschikt als onderwijstool voor biologieles
Meer informatie

Biologische Monoculaire Onderwijsmicroscoop, Max Mono, Ceti
De onderwijsmicroscopen van Ceti zijn speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld; zeer robuust en een goede prijs/kwaliteit verhouding. De miscroscopen die in deze range verkrijgbaar zijn zijn de Max Mono, Max Bino en de Focus 1.
Meer informatie

Type Medo, Ceti
Professionele Stereomicroscoop gekenmerkt door het eenvoudige ontwerp waarin het onderscheidend is van de concurrentie; het optisch gedeelte blijft hetzelfde, de stander en voetstuk zijn variabel.
Meer informatie

Type Star, Ceti
Star 24ED/Star 13ED Binoculaire Stereomicroscoop, voorzien van ingebouwde laagspanningslichtbron voor controle van lichtintensiteit, geleverd met oogkajes, stofkap en gebruiksaanwijzing.
Meer informatie

Stereomicroscoop, Steddy B/T,Ceti
Stereo Zoom microscoop, voorzien van ingebouwde laagspanningslichtbron voor controle van lichtintensiteit, geleverd met stofkap en gebruiksaanwijzing.
Meer informatie

Topic B, Ceti
Binoculaire microscoop, voorzien van ingebouwde laagspanningslichtbron, groothoekoculairen en revolver met 4 objectieven. Verpakt in koffer met slot en geleverd met stofkap en gebruiksaanwijzing.
Meer informatie

Topic B/T voor polarisatie
Dit model is ontwikkeld omdat er een steeds grotere vraag bestaat naar gepolariseerd licht microscopie uit geologische, biologische, pharmaceutische werkvelden maar ook vanuit de petrologie.
Meer informatie

Topic T, Ceti
De Topic T is een Trinoculaire biologische microscoop. De specificaties zijn dezelfde als die voor de Topic-B binoculaire microscoop met verschillen in: Optisch gedeelte: Is trinoculair, inclusief verticale photo/video poort (Ø35mm) met beam splitting prisma: (100/0% - 20/80%).
Meer informatie

Topic T met epi-fluorescentie attachment
Epi-fluorescentie technieken zijn erg belangrijk voor medische laboratoria, voor bijvoorbeeld virus detectie.
Meer informatie

Type Triton, Ceti
Trinoculaire biologische microscoop
Meer informatie

Type Versus, Ceti
Biologische omkeer microscoop, voorzien van ingebouwde laagspanningsichtbron, groothoekoculairen en revolver met 4 objectieven. Verpakt in koffer met slot en geleverd met stofkap en gebruiksaanwijzing.
Meer informatie

Vitro, Ceti
De vitro is een binoculaire omkeermicroscoop
Meer informatie

Nieuws

Agro & Food
Lees verder...
Electrolab
Lees verder...
Achema
Lees verder...