Wilten Instrumenten Benelux

Instrumenten voor fysisch, chemisch en biologisch onderzoek - voor bedrijven, instituten en universiteiten  
   
Over ons
Wilten Instrumenten Benelux is sinds 1952 leverancier van basis, analytische en fysische laboratoriumapparatuur. We streven ernaar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten te presenteren. We zijn leidend en groeiend op het gebied van kwaliteitsproducten en één van de meestgewaardeerde bedrijven in ons werkgebied dat research, ontwikkeling en kwaliteitscontrole omvat.

Marktbenadering
Wilten Instrumenten Benelux is van mening dat een gedifferentieerde marktaanmaak noodzakelijk is om klanten kundig en accuraat te kunnen adviseren. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in de volgende 4 deelgebieden: Basic Laboratory, Agro & Food, Petro & Chemy en Biotech & Lifescience. Daarbinnen hebben we enkele subspecialisaties, zoals: Water, Warmte, Grensvlakchemie en Textuuranalyse.

Onze rol
Voor alle genoemde specialiteiten leveren we niet zomaar instrumenten 'vanaf de plank'. Integendeel: we spelen een actieve rol tussen leverancier en klant.

We vinden dat korte en professionele contacten zullen leiden tot het juiste instrument op de juiste plaats. Tevens bedienen we onze klanten van topklasse after-salesservice en instrumentonderhoud. Daarbij delen we en dragen we onze kennis en die van onze leveranciers graag over door middel van workshops en nieuwsbrieven.

Wij zijn trots om dealer- en partnerschappen te hebben aangegaan met een groot aantal eersteklas producenten van hoogkwalitatieve en innovatieve instrumenten.

Laat ons het waarmaken
Dag in dag uit werken de mensen van Wilten Instrumenten Benelux aan de beste oplossingen voor onze klanten. Ons team, bestaande uit: binnendienst, account managers en servicetechnici, werken hard en efficiënt om onze klanten vooruit te helpen en hun doelstellingen te realiseren.