HOME
CONTACT
Zoeken:

producten

Wilten Instrumenten B.V.
Instrumenten voor fysisch, chemisch en biologisch onderzoek - voor veeleisende bedrijven, instituten en universiteiten  


Over ons
Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische en fysische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten te presenteren. We zijn leidend en groeiend op het gebied van kwaliteitsproducten en een van de meestgewaardeerde bedrijven in ons werkgebied dat research, ontwikkeling en kwaliteitscontrole omvat.

Marktbenadering
Wilten Instrumenten is van mening dat een gedifferentieerde marktaanmaak noodzakelijk is om klanten kundig en accuraat te kunnen adviseren. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in de volgende 4 deelgebieden: Basic Laboratory, Agro & Food, Biotech & Lifescience and Petro & Chemistry. Daarbinnen hebben we enkele subspecialisaties zoals Water, Warmte, Grensvlakchemie en Textuuranalyse.

Onze rol
Voor alle genoemde specialiteiten leveren we niet alleen zomaar instrumenten `vanaf de plank`. Integendeel, we spelen een actieve rol tussen leverancier en klant.We vinden dat korte en professionele contacten zullen leiden to het juiste instrument op de juiste plaats. Tevens bedienen we onze klanten van topklasse after-sale service, instrumentonderhoud en refurbishing. Daarbij delen en overdragen we graag onze kennis en die van onze leveranciers door middel van workshops en nieuwsbrieven.

Wij zijn trots om dealer- en partnerschappen te hebben aangegaan met een groot aantal eersteklas producenten van hoogkwalitatieve en innovatieve instrumenten.

Laat ons het waar maken
Dag in dag uit werken de mensen van Wilten Instrumenten aan de beste oplossingen voor onze klanten. Ons team bestaande uit binnendienst, account managers en servicetechnici werken hard en efficiënt om onze klanten vooruit te helpen en hun doelstellingen te realiseren.


Klik hier voor het productoverzicht

Klik hier voor onze aanbiedingen

Klik hier voor Haake meetlichamen/spindels
 


     

Nieuws

Laborama Expo groot succes
Lees verder...
Exclusieve distributeur van instrumenten Alliance Bio Expertise
Lees verder...
‘Koekje erbij?’: Hoe een laboratoriumleverancier een rol speelt in het dagelijks leven
Lees verder...
Demonstratie Preekem TOPEX+ bij Wilten Instrumenten
Lees verder...
Vervangingsactie polarimeters Bellingham & Stanley
Lees verder...