HOME
CONTACT
Zoeken:

producten

PCspectro Lovibond

PCspectro Lovibond

De nieuwe Lovibond PCspectro is een spectrofotometer die speciaal is ontwikkeld voor wateranalyses. Waaronder: Afvalwater, Drinkwater, Industriƫle proceswater en specifieke analyses. De PCspectro is uitgerust met een brede range voorgeprogrammeerde wateranalysemethoden, zoals:
Ammonia, Arseen, Chloride, COD, IJzer, Mangaan, Nitraat, Nitriet, Totale Stikstof, Fosfaat TOC etc.

Als er nieuwe testmethodes zijn ontwikkeld of bestaande methodes zijn geoptimaliseerd, dan kan de software hiervoor, eenvoudig via het internet worden ge-update. Alle testmethoden zijn gebaseerd op de reeds bewezen Lovibond reageerbuistesten met tablet vormige en vloeibare reagentia. De PCspectro is ideaal voor routinematige laboratoriumgebruik, maar biedt u ook extra functies voor specifieke toepassingen zoals:
Absorptie, Transmissie, Concentratie, Tijd-gerelateerde functie (enzym-kenetica), Meervoudige golflengte functie, Spectrum recording en Gebruikers specifieke calibratie; lineair polynomisch. De golflengte loopt van 330 nm tot 900 nm.

Last but not least: De PCspectro heeft niet alleen een brede range van technische mogelijkheden, maar biedt u ook een excellente prijs/kwaliteit verhouding!

Nieuws

Nieuwe collega! Even voorstellen...
Lees verder...