Wilten

Finder SD van Hiperscan
findersd.jpg
Voor onderzoekers van narcotica en pharmaceutische stoffen zijn snelle en nauwkeurige meetresultaten onmisbaar. De Finder SD van Hiperscan identificeert deze stoffen in gemiddeld 7 seconden. 

Door gebruik te maken van Nabij Infrarood (NIR) maakt de Finder SD razendsnel analyses van ruwe grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Het instrument biedt talloze mogelijkheden. 

De Finder SD analyseert bijvoorbeeld cocaïne, amphetaminesulfaat en meer dan 1.100 andere vaste, halfvaste, vloeibare of zalfachtige stoffen die gevalideerd zijn naar de European Pharmacopoeia. Voor de analyse is geen monstervoorbereiding nodig. 

Met de eenvoudige software en mogelijkheid tot het opzetten van een eigen database is zowel identificatie als kwantificatie mogelijk. 

Door de IP65-certificering is het apparaat stof- en spatwaterdicht en door interne kalibratiestandaarden zijn de resultaten continu gewaarborgd. Daarnaast levert Hiperscan bij de Finder SD bijbehorende, zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke software. 

Door gebruik te maken van gepatenteerde MEMS-technologie in combinatie met de interne thermische stabiliteit is de Finder SD een snel en betrouwbaar instrument. Ook zijn ijklijnen door gebruik van deze technologie probleemloos over te zetten naar andere apparaten. Met behulp van het do-it-yourself pakket kunt u, naast de voorgeprogrammeerde ijklijnen, zelf uw eigen ijklijnen opzetten en onderhouden.

Wilt u meer informatie? Mail dan naar iris.vandenberg@wilten.nl