Wilten

Uw eigen zuivelproducten controleren voor etikettering? Dat kan!
27 November 2019 

Wilten Instrumenten biedt u de mogelijkheid om zelf uw melkproducten te testen! Van rauwe melk tot aan de normen van etikettering. Het is allemaal mogelijk met de modellen van LACTOSCAN.

De controle op zuivelproducten is streng, vaak worden de grondstoffen zoals melk bij binnenkomst in de fabriek nogmaals gecontroleerd. Wanneer u echter uw eigen eindproducten maakt, dient u alle controles zelf uit te voeren voor de normen van etikettering. Deze instrumenten beschikken over vele parameters, zoals: vetten; SNF; densiteit; proteïne; lactose; toegevoegd water; zouten en vaste stoffen. Met de SP en de MCCW van LACTOSCAN kunt u uw melk binnen 50 seconden uitmeten, zonder monstervoorbereiding, tegen een scherpe prijs! Zo betaalt u voor de SP-50sec slechts € 1.225,- en voor de MCC W-50sec € 2.065,-.
p_3_0_2.jpgp_55_0_2.jpg
De modellen van LACTOSCAN werken met high-end ultrasone technologie. Hierdoor is de meetnauwkeurigheid niet afhankelijk is van de zuurgraad van de melk. Door deze technologie analyseren deze instrumenten elke soort melk en kunt u bovendien zelf, door het eenvoudige gebruiksgemak, de vereiste kalibraties uitvoeren.

Ook is het mogelijk om de modellen van LACTOSCAN aan te sluiten op een computer met speciale software, waarbij alle informatie wordt opgeslagen als een Excel-document, zodat u de resultaten kunt gebruiken voor uw informatiesysteem.

Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken van beide modellen voor u op een rij gezet. Interesse in één van onze producten? Neem dan gerust contact op via info@wilten.nl of bel naar +31 (0)76 508 65 00.
 
  MCC W SP
Eiwit 2-15% 2-7%
Lactose 0.01-20% 0.01-6%
Zouten 0.4-4% 0.4-1.5%
Extra opties pH, conductiviteit, totale vaste stoffen en balans pH, conductiviteit en totale vaste stoffen
Temperatuur monsters 5°C - 40°C 1°C - 40°C
Prijs €2.065,- €1.225,-