Service

Technische dienst - Onderhoud & Reparaties  
Het eigen technical service center is verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie en aanvullende technische ondersteuning. Onze service engineers zijn dagelijks op pad om diverse diensten aan te bieden, variërend van eenvoudige reparaties tot het geven van trainingen voor eindgebruikers. Er bestaan diverse service-overeenkomsten om er van verzekerd te zijn dat uw apparatuur ten alle tijde operationeel blijft. 

Technische dienst - Productontwikkeling & -modificaties
Regelmatig blijkt dat standaard laboratoriuminstrumenten en -apparatuur voor klanten net niet past binnen het technische of ergonomische plaatje dat er voor ogen is. Onze technici zijn in staat om voor vrijwel alle apparatuur maatwerkoplossingen te realiseren: zowel mechanisch als electronisch.  

Software Development - Engineering
Synchron is de business-unit binnen de Wilten-groep die zich bezighoudt met het ontwikkelen van klantspecifieke oplossingen. Bij Synchron worden de benodigde hard- en software in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld. Naast het ontwikkelen van robotsystemen levert Synchron ook barcode-apparatuur en maatwerksoftware voor algemene laboratoriumtoepassingen. Synchron is een bekende naam in de industrie en ontwikkelt sinds 1986 in samenwerking met bekende fabrikanten speciale, maatgerichte oplossingen. Zie hier een aantal voorbeelden. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van service-overeenkomsten of over andere onderwerpen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-508 65 00 of te mailen naar info@wilten.nl

 

Download hier het formulier: Voordelen van een onderhoudscontract