HOME
CONTACT
Zoeken:

producten

Synchron

Synchron is de business unit binnen de Wilten groep die zich bezighoudt met het ontwikkelen van klant specifieke oplossingen. Hierbij worden de benodigde hard en software in eigenbeheer ontworpen en ontwikkeld. Naast het ontwikkelen van robot systemen levert Synchron ook barcode apparatuur en maatwerk software voor algemene laboratorium toepassingen.

Synchron is een bekende naam in de industrie en ontwikkelt reeds sinds 1986 in samenwerking met bekende fabrikanten van laboratoriuminstrumenten speciale op maatgemaakte oplossingen.

Meer informatie kijk op:
www.synchronlab.comProject voorbeelden:

Allergie pipetteer software
Creatie en ontwikkeling van een nieuw pipetteer applicatie voor allergie testen in het humaan plasma en serum. Deze applicatie werd onwikkeld voor het centrale laboratorium voor bloedtransfusie van het Nederlandse Rode Kruis.

Totale bloed analyse systeem voor militair gebruik.
Ontwikkeling en installatie van een geautomatiseerd bloedbank systeem voor de bloedbank van het Nederlandse leger. Bloedgroep bepalingen en screening testen zoals HCV, HIV en TPHA. De resultaten komen tevens terecht op het identificatie plaatje van de soldaat.

 

Systeem voor monstervoorbereiding
Voor Specs is een applicatie gemaakt die diverse unieke programma's bevat die ontwikkeld zijn om een balans, diluter en een sample robot te controleren. Op deze manier kan het een compleet systeem voor monstervoorbereiding van High Throughput Screening platen beheren.

Apotheek - Bereidingssoftware
Synchron heeft samen met Wameda een project gestart om een behoefte die bestaat binnen de Belgische apotheken te vervullen. De behoefte bestaat om het bereiden van magistralen te automatiseren en te standaardiseren.

Geautomatiseerde digitale polarimeter
Met dit systeem is het mogelijk om achter elkaar van een serie monsters de optische rotatie te bepalen zonder menselijke tussenkomst. Doordat men minder handelingen hoeft te verrichten en waardes niet meer hoef te noteren werkt het systeem tijdsbesparend en worden fouten voorkomen.

Automatische Karl-Fischer titratie met een pipetteerrobot.
Het doel vqn dit systeem is volledig nauwkeurig het vochtgehalte bepalen van meerdere monsters. Een PC stuurt de pipetteerrobot en leest de meetwaarde van de titrator af.


Wenst u meer voorbeelden of liever een concreet gesprek: info@wilten.nl of info@wilten.be
of bel: +31 (0)76 508 65 00 of +32 (0)3 218 72 71.

     

Nieuws

Laborama Expo groot succes
Lees verder...
Exclusieve distributeur van instrumenten Alliance Bio Expertise
Lees verder...
‘Koekje erbij?’: Hoe een laboratoriumleverancier een rol speelt in het dagelijks leven
Lees verder...
Demonstratie Preekem TOPEX+ bij Wilten Instrumenten
Lees verder...
Vervangingsactie polarimeters Bellingham & Stanley
Lees verder...