HOME
CONTACT
Zoeken:

producten

Service

Technische dienst - Onderhoud & Reparaties
Het eigen technical service center is verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie, en aanvullende technische ondersteuning van cliënten. Service engineers zijn dagelijks in de markt om de diverse diensten aan te bieden, variërend van eenvoudige reparaties tot trainingen voor gebruikers. Er bestaan diverse service-overeenkomsten om er van verzekerd te zijn dat uw apparatuur te allen tijde operationeel gehouden wordt.

Technische dienst - Productontwikkeling en -modificaties
Regelmatig blijkt dat laboratoriuminstrumenten en -apparatuur net niet past binnen de technische of ergonomische plaatje van de gebruiker. Onze technici zijn in staat om voor vrijwel alle apparatuur maatwerkoplossingen te realiseren. Er kunnen zowel mechanische als electronische oplossingen worden gerealiseerd.

Software Development - Engineering
Synchron is de business unit binnen de Wilten groep die zich bezighoudt met het ontwikkelen van klant specifieke oplossingen. Hierbij worden de benodigde hard en software in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld. Naast het ontwikkelen van robot systemen levert Synchron ook barcode apparatuur en maatwerk software voor algemene laboratorium toepassingen. Synchron is een bekende naam in de industrie en ontwikkelt reeds sinds 1986 in samenwerking met bekende fabrikanten van laboratoriuminstrumenten speciale op maatgemaakte oplossingen. voorbeelden...

Heeft uw vragen over de mogelijkheden van service-overeenkomsten,
of over andere onderwerpen: info@wilten.nl

 

    

  


Download hier het formulier: Voordelen van een onderhoudscontract 
   
     

  

 

Nieuws

Laborama Expo groot succes
Lees verder...
Exclusieve distributeur van instrumenten Alliance Bio Expertise
Lees verder...
‘Koekje erbij?’: Hoe een laboratoriumleverancier een rol speelt in het dagelijks leven
Lees verder...
Demonstratie Preekem TOPEX+ bij Wilten Instrumenten
Lees verder...
Vervangingsactie polarimeters Bellingham & Stanley
Lees verder...