Vacatures

Wilten Instrumenten Benelux realiseert zich dat het echte kapitaal niet op de bank staat, maar op een stoel zit. Inderdaad: het gaat om mensen. Elk bedrijf is zoveel waard als de optelsom van zijn medewerkers. De gezamenlijke kwaliteiten van alle medewerkers vormen het werkelijke kapitaal van een onderneming. Dit besef wordt nog versterkt door de toenemende mobiliteit, de flexibilisering en de krapte van de arbeidsmarkt. Voor ons is het daarom van groot belang om goed 'menselijk kapitaal' aan te trekken, te behouden en blijvend te motiveren.

Door de constante groei van onze onderneming zijn wij vaak op zoek naar nieuwe collega's. Wij staan natuurlijk altijd open voor enthousiaste open sollicitaties, voor hen die denken echt wat bij te kunnen dragen aan de verdere groei van ons bedrijf.WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR

Verkoop – Team Player – Food and Feed markt (fulltime)


Wilten Instrumenten Benelux is sinds 1952 leverancier van basis, analytische en fysische laboratoriumapparatuur. We streven ernaar om met ons team van een achttal collega’s de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten te presenteren.

Binnen Wilten Instrumenten ben je vaak het eerste aanspreek punt voor klanten uit de Food and Feed markt met technische- of applicatie vragen. Hierdoor is geen dag of week hetzelfde. Uit de vragen vloeien weer gesprekken of demo’s voort op locatie. Hierbij is het belangrijk dat je het leuk vindt om samen met de klant te zoeken naar de juiste oplossing. Verder vindt je het leuk om persoonlijk contact met (potentiële) klanten te hebben en onderhouden, ben je leergierig en verdiep je je in de markt waarin je werkt.

Samen met het marketing- en verkoop team ontwikkel je ideeën om verkoopdoelen te behalen.

Na een gedegen opleidingstraject zal je 60% van de tijd besteden aan persoonlijke klantencontacten in het veld.

Kortom: Houd jij van een uitdagende baan met veel afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou! De beloning bestaat uit een marktconform salaris en een bonus/provisie . Een lease auto hoort uiteraard bij de functie.

Voor meer informatie over de producten en diensten die wij aanbieden verwijzen wij naar www.wilten.nl

Kwalificaties:
-MBO+ of HBO
-Laboratoriumachtergrond in de Food and Feed markt is een pré
-Communicatief sterk in woord en geschrift: NL (vloeiend), Engels (goed), Frans is een pré
-Klantgericht
-Stressbestendig
-Resultaatgericht
-Teamplayer
-Representatief

Interesse: Maak dit kenbaar aan gerard.wilten@wilten.nl met een kort CV.

 


Wilten Bioteknika is een divisie van de Wilten Instrumenten Benelux groep opgericht in 1952 is leverancier van analytische en fysische laboratoriumapparatuur. Bioteknika is gespecialiseerd in Biotech & Life Sciences in de deelgebieden zoals genomics, proteomics, microbiologie en biotechnologie.
We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten te presenteren. We zijn leidend en groeiend op het gebied van kwaliteitsproducten en een van de meestgewaardeerde bedrijven in ons werkgebied dat research, ontwikkeling en kwaliteitscontrole omvat. Voor de verdere uitbouw van onze contacten in de Life Science zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van

LIFE SCIENCE LABORATORIUMBEZOEKER   0,5 FTE (SCHOOLTIJDEN)

Deze taken zijn uitstekend uit te voeren in deeltijd. Gedacht wordt aan een rooster identiek aan de schooltijden, inclusief vakanties. De bezoeken zullen dus tussen 09.00 en 15.00 uur moeten worden afgelegd. Terugkoppeling (rapportage) naar het bedrijf zal in de avonduren moeten geschieden. Hiervoor zou 1 uur voldoende moeten zijn. Wij bieden een interessante werkkring, coaching vanuit regio Den Haag, een goed basissalaris met een provisieregeling, een auto van het bedrijf (14% bijtelling).

Functie eisen
• HBO Life Science & Technology

• Ervaring met labinstrumenten bijvoorbeeld door enige jaren werkervaring op een laboratorium
• Bekend met technieken zoals Moleculaire Biochemie, Capillaire elektroferese, Gel Imaging, Spectroscopie 
• Goede communicatieve vaardigheden, klantgericht en sociaal
• Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord & geschrift
• Pioniersgeest, een proactieve werkstijl
• Representatief
• Werkgebied in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Leiden, Rotterdam
• Woonachtig in de straal van 30 km regio Den Haag, Leiden

 

Geïnteresseerden worden verzocht hun interesse kenbaar te maken voorzien van C.V. en foto en deze te richten aan Simone van Bree via simone@wilten.nl