HOME
CONTACT
Zoeken:

producten

Seminars en Workshops

Seminars en Workshops

Regelmatig worden er seminars en workshops georganiseerd. Theoretische verhandelingen worden hier gekoppeld aan hands-on sessies met de besproken apparatuur.  

Jaarlijks worden de volgende workshops gehouden:

  • Viscositeit
  • Textuuranalyse en viscositeit
  • Vocht- en watergehalte
  • Zuivelanalyse
  • Grensvlakchemie

Daarnaast zijn er workshops voor speciale toepassingen waaronder beeldanalyse of ion-mobility chromatografie.Wilten Instrumenten staat al jarenlang bekend om de uitstekende keuze van locatie en de inhoud van de workshops / seminars. We hebben altijd gerespecteerde sprekers en trachten theorie en praktijk zo goed mogelijk samen te brengen. Workshops kunnen zowel in Nederland (Etten-Leur) als Belgie (Antwerpen) worden gehouden. Soms wordt een lokatie aan een Universiteit gekozen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Frans van zundert (frans@wilten.nl) of bel +31 (0)76 - 50 865 00.

 
 

Showroom en Applicatielaboratorium

Wilten Instrumenten beschikt over een uitgebreide voorraad aan demonstratieapparatuur. Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om demonstraties bij te wonen in ons volledig uitgeruste applicatielaboratorium en zelfs ter plekke uw monsters analyseren zodat u de verkregen waarden kunt vergelijken met uw huidige apparatuur.

Ook beschikken wij over een showroom waar wij u diverse instrumenten kunnen tonen en uitleg kunnen geven over werking en toepassing. Vanzelfsprekend kunnen wij ook bij u op de locatie een demonstratie verzorgen en bestaat zelfs de mogelijkheid dat u de apparatuur uitprobeert, alvorens u een beslissing neemt met betrekking tot aanschaf.

Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor demonstraties van verschillende technieken en instrumenten in ons demonstratie laboratorium.

Telefoonnummer: + 31(0)76 - 50 865 00.
 

 
 


Nieuws

Laborama Expo groot succes
Lees verder...
Exclusieve distributeur van instrumenten Alliance Bio Expertise
Lees verder...
‘Koekje erbij?’: Hoe een laboratoriumleverancier een rol speelt in het dagelijks leven
Lees verder...
Demonstratie Preekem TOPEX+ bij Wilten Instrumenten
Lees verder...
Vervangingsactie polarimeters Bellingham & Stanley
Lees verder...