Synchronlab

Synchronlab is de zusteronderneming van Wilten die zich bezighoudt met het ontwikkelen van klantspecifieke oplossingen. Hierbij worden de benodigde hard- en software in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld. Naast het ontwikkelen van robotsystemen levert Synchronlab ook barcode-apparatuur en maatwerksoftware voor algemene laboratoriumtoepassingen. Synchronlab is een bekende naam in de industrie en ontwikkelt sinds 1986 in samenwerking met bekende fabrikanten van laboratoriuminstrumenten op maat gemaakte oplossingen.

Meer informatie? Kijk op: www.synchronlab.com

icp.jpg
Automated ICP Sample Preparation

dna_small-1024x768.jpg
DNA extractie systeem


Andere voorbeelden:
 
Allergie pipetteersoftware
Creatie en ontwikkeling van een nieuwe pipetteerapplicatie voor allergietesten in het humaan plasma en serum. Deze applicatie werd onwikkeld voor het centrale laboratorium voor bloedtransfusie van het Nederlandse Rode Kruis. Totale bloedanalysesysteem voor militair gebruik Ontwikkeling en installatie van een geautomatiseerd bloedbanksysteem voor de bloedbank van het Nederlandse leger. Bloedgroepbepalingen en screeningtesten zoals HCV, HIV en TPHA. De resultaten komen tevens terecht op het identificatie plaatje van de soldaat.

Systeem voor monstervoorbereiding
Voor Specs is een applicatie gemaakt die diverse unieke programma's bevat die ontwikkeld zijn om een balans, diluter en een samplerobot te controleren. Op deze manier kan het een compleet systeem voor monstervoorbereiding van High Throughput Screening platen beheren.

Apotheek - Bereidingssoftware
Synchronlab heeft samen met Wameda een project gestart om een behoefte die bestaat binnen de Belgische apotheken te vervullen. De behoefte bestaat om het bereiden van magistralen te automatiseren en te standaardiseren.

Geautomatiseerde digitale polarimeter
Met dit systeem is het mogelijk om achter elkaar van een serie monsters de optische rotatie te bepalen zonder menselijke tussenkomst. Doordat men minder handelingen hoeft te verrichten en waardes niet meer hoeft te noteren, werkt het systeem tijdsbesparend en worden fouten voorkomen.

Automatische Karl-Fischer titratie met een pipetteerrobot.
Het doel van dit systeem is volledig nauwkeurig het vochtgehalte bepalen van meerdere monsters. Een PC stuurt de pipetteerrobot en leest de meetwaarde van de titrator af.


Wenst u meer voorbeelden of liever een concreet gesprek? info@wilten.nl of bel: +31 (0)76 508 65 00.