a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Autoclaven

Home  /  Autoclaven

CertoClav EL (Aluminium)

De voordelige end-to-end oplossing. Dit model is verkrijgbaar in twee versies, elk met twee temperatuurniveaus. Je kunt kiezen tussen 125/140 °C en 115/121 °C. Ideaal voor de sterilisatie van onverpakte vaste stoffen zonder holle wanden, vloeistoffen, flessen, instrumenten, synthetische materialen, voedselconservering, voorbereiding van kweekmedia en afval.

Certoclav MultiControl (Aluminium)

De programmeerbare alleskunner. De CertoClav MultiControl is een PT100 sensorgestuurde laboratoriumautoclaaf. Het wordt bediend via een besturingseenheid. Met deze besturing kun je de programma’s van de autoclaaf aanpassen aan jouw wensen.

CertoClav Classic (Roestvrij staal)

De onverwoestbare met timer. De robuuste CertoClav Classic is gemaakt van roestvrij staal en is zeer onderhoudsarm. Een precisiethermometer, een regelklep en een precisiemanometer met sleepindicator zorgen voor nauwkeurige processen en nauwkeurige resultaten voor alle toepassingen.

CertoClav MultiControl 2 (Roestvrij staal)

De programmeerbare alleskunner. De CertoClav MultiControl 2 is een PT100 sensorgestuurde laboratoriumautoclaaf. Het wordt bediend via een besturingseenheid. Met deze besturing kun je de programma’s van de autoclaaf aanpassen aan jouw wensen.

CertoClav Connect (Roestvrij staal)

Volledig automatisch met clouddocumentatie. CertoClav Connect is een volledig geautomatiseerde laboratoriumautoclaaf die geen voorafgaande training vereist. Het wordt bediend met een 7 inch, robuust aanraakscherm met hoge resolutie, de CertoTouch.

CertoClav Vacuum Pro 12 & 22 (Horizontaal)

De alles-in-één autoclaaf. Dankzij de voorverwarmbare kamer, de koelventilatie en de vacuümpomp maken de laboratoriumautoclaven van de CertoClav Vacuum Professional serie korte cyclustijden van ca. 20 minuten mogelijk, inclusief droogtijd.

icanCLAVE STE-45-T & CertoAssist – SET (horizontaal)

De extra grote All-in-One autoclaaf. De voorverwarmbare kamer, het luchtkoelsysteem en de vacuümpomp maken een snelle sterilisatiecyclus inclusief drogen van ongeveer 20 minuten mogelijk.

Hulp nodig? Neem contact met ons op, we kunnen u zeker helpen.