a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Dry-Blocks

Home  /  Dry-Blocks

Bio TDB-100

Bio TDB-100 is een compacte en gebruiksvriendelijke droogblokthermostaat die ontworpen is voor lange incubatieprocessen bij verschillende temperaturen. Het universele aluminium blok is geschikt voor de 3 populairste types microtestbuisjes.

TDB-120

TDB-120 is een traditionele droge blokthermostaat voor laboratoriumanalyse. Thermostaat is ontworpen voor het constant houden van de temperatuur van monsters in buisjes die in de aluminium blokbussen zijn geplaatst.

CH-100

CH-100 is het resultaat van het combineren van twee populaire instrumenten: Thermostaat voor droge verwarming en droge koeling. Een zeer effectief instrument voor monstervoorbereiding tijdens enzymreacties, hybridisatiereacties en DNA-analyse.

CH 3-150

Combitherm-2 CH 3-150 is speciaal ontworpen voor het thermostabiliseren van materialen bij temperaturen van -3 °C tot +150 °C volgens analysemethoden.

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste droogblok voor jouw toepassing? Neem contact met ons op, we kunnen u zeker helpen.