a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

CH 3-150

Home  /  Dry-Blocks  /  CH 3-150

Thermostaat voor verwarmen en koelen

Combitherm-2 CH 3-150 is speciaal ontworpen voor het thermostabiliseren van materialen bij temperaturen van -3 °C tot +150 °C volgens analysemethoden. Om bruikbare functionaliteit te verkrijgen en de voetafdruk van instrumenten te verkleinen, bestaat Combitherm-2 uit 2 onafhankelijke insteekbare thermoblokken voor koelen en verwarmen gecombineerd op een gemeenschappelijke elektronische printplaat en in een gemeenschappelijke externe behuizing.

Het linkerdeel van het toetsenbord aan de voorkant is verantwoordelijk voor het instellen van parameters voor koelplug-in blokken en het rechterdeel – voor verwarmingsplug-in blokken. Ze worden allebei onafhankelijk geregeld en kunnen tot 16 programma’s realiseren, inclusief temperatuur en tijd in elk programma. Peltiertechnologie wordt gebruikt voor koeling onder kamertemperatuur; PCB wordt gebruikt voor verwarming tot +150°C.

De scheiding van koel- en verwarmingsgedeelten verhoogt de duurzaamheid van het instrument en de snelheid van temperatuurverandering na het instellen van een nieuw programma.

Verschillende bloktypes kunnen op verzoek worden geleverd

Verwarmingsblok Temperatuurinstelbereik +25°C … +150°C
Verwarmingsblok Temperatuurregelbereik 5°C boven omgeving … +150°C
Verwarmingsblok Instellingsresolutie 1°C
Stabiliteit verwarmingsblok ±0.1°C
Bereik temperatuurkalibratiecoëfficiënt 0.936…1.063 (± 0.063)
Koelblok Instelbereik temperatuur -3°C … +20°C
Koelblok Temperatuurregelbereik 23°C onder omgeving … 5°C onder omgevingstemperatuur
Koelblok Instellingsresolutie 0.1°C
Koelblok Stabiliteit ±0.1°C
—- —-
Digitale tijdinstelling 1 min-99 uur 59 min (toename 1 min)
Timer geluidssignaal +
Display LCD
Door gebruiker instelbare programma’s (temperatuur en tijd) 16 (verwarming) + 16 (koeling)

Ben je op zoek naar een specifiek droogblok of wil je meer informatie over de verschillende bloktypes die we kunnen leveren? Neem contact met ons op, we kunnen u zeker helpen.