a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Elektroforese & Blotting

Home  /  Elektroforese & Blotting

Horizontale gel systemen

De multiSUB horizontale elektroforesetanks bieden een gebruiksvriendelijk en flexibel platform voor al uw horizontale elektroforesebehoeften. Met een breed scala aan tanks en bakafmetingen en vele kamopties kunnen deze systemen alle soorten elektroforese-experimenten aan.

Verticale gel systemen

Een uitgebreide reeks verticale elektroforesesystemen – compleet met tanks en reagentia – voor uiteenlopende toepassingen en technieken in verschillende gelformaten en verwerkingscapaciteiten. De omniPAGE-reeks omvat gelkamers van drie afmetingen. Deze systemen zijn ideaal voor het uitvoeren van polyacrylamide gels voor SDS-PAGE of Native PAGE.

Western blotting

Wilten Bioteknika biedt vier soorten systemen: de modulaire elektroblotters, tanktransfersystemen, semi-droge transfersystemen en microfiltratie (dot en slot blotting). De meest bekende toepassing van elektroblotteren is de western blot, waarbij eiwitten worden geïmmobiliseerd op nitrocellulose- of PVDF-membranen.