a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Verticale gel systemen

Home  /  Elektroforese & Blotting  /  Verticale gel systemen

OmniPAGE

Het perfecte toestel voor routine verticale elektroforese met voorgegoten of handgegoten gels. De omniPAGE MINI heeft een spuitgegoten constructie voor lekvrije werking, en een eenvoudig klemsysteem om een strakke afdichting tussen de bufferkamers te garanderen om stroomlekkage te voorkomen.

Groot formaat verticaal systeem

Deze eenheden zijn ideaal voor een groot aantal toepassingen met verticale gel, en bieden geavanceerde functies voor een betere gelresolutie en gebruiksgemak, essentieel bij de verwerking van gels van dit formaat. Elke eenheid bevat ultrazachte siliconenafdichtingen voor een gemakkelijke afdichting van de platen en een probleemloze werking, zelfs bij lange looptijden.

Denaturerende gradiëntgelelektroforese

Een compleet systeem voor DNA-mutatie-analyse. DGGE is een belangrijke techniek die wordt gebruikt bij het zoeken naar mutaties en DNA-polymorfismen die van cruciaal belang zijn bij genetische aandoeningen en kanker, en om inzicht te krijgen in de genetische diversiteit tussen soorten.

2D & Iso-elektrisch scherpstellen

Geoptimaliseerd om snel, gemakkelijk en reproduceerbaar eerste-dimensionale iso-elektrische focussering (IEF) uit te voeren met IPG-strips (geïmmobiliseerde pH-gradiënt).