a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

2D & Iso-elektrisch focussering

Home  /  Verticale gel systemen  /  2D & Iso-elektrisch focussering

lEF and 2D electrophoresis

Equipped with rehydration and focusing trays.

Het IEF-systeem is geoptimaliseerd om snel, gemakkelijk en reproduceerbaar eerste-dimensionale iso-elektrische focussering (IEF) uit te voeren met IPG-strips (geïmmobiliseerde pH-gradiënt). Het kan ook worden gebruikt met geprefabriceerde IEF-gels. Een ideaal instapsysteem voor zowel ervaren als incidentele IEF-gebruikers. Het apparaat is veelzijdig genoeg om te voldoen aan de behoeften van laboratoria met hogere verwerkingsvereisten en van beginnende gebruikers.

Hoge capaciteit
De focusseerlade met hoge capaciteit biedt plaats aan maximaal twaalf IPG-strips. De verstelbare ‘pick-and-place’-elektroden kunnen gemakkelijk overal in de scherpstelplaat worden vastgeklikt om IPG-strips van 7-24 cm op te lossen en zijn kleurgecodeerd om ompoling te voorkomen. Het elektrodenframe klikt rechtstreeks op de koelplaat en bevat verstelbare elektroden om horizontale voorgemonteerde IEF- en PAGE-gels te draaien. Een koelplaat, vervaardigd van een speciale kwaliteit keramiek met een groot oppervlak van 26 x 26 cm, vergemakkelijkt een doeltreffende warmteafvoer en -beheersing, met name tijdens hoogspannings IEF-technieken. Een optionele, maar aanbevolen, recirculatiekoeler kan snel en gemakkelijk op de koelplaat worden aangesloten om optimale bedrijfstemperaturen voor IPG-strips en voorgegoten gels te handhaven.

 

Rehydratie
Met de rehydratieplaat kunnen IPG-stroken gemakkelijk worden overgebracht naar de focusserplaat zonder tijdrovende verwijdering van de resterende rehydratiebuffer, en kan de focusserplaat permanent in gebruik blijven voor IEF om de verwerkingscapaciteit te maximaliseren, en biedt nuttige opslag bij -20°C voor gefocuste stroken vóór tweede-dimensionale runs. Voor wie een voeding nodig heeft, maakt de Consort EV3330, 3000V, 300mA, 300W het mogelijk de gewenste Volt-uren voor het scherpstellen sneller te bereiken bij maximale spanning.

Specifications

Max. lengte van de commerciële strook 24cm
Max. gelafmetingen op koelplaat 26x26cm
Afmetingen van het apparaat (b x d x h) 55x35x10cm
Capaciteit van de focusplatenstrook 12x 18 en 24cm stroken; 24x 7 en 11cm stroken
Bedrijfstemperatuur 4-25°C
Reglementaire certificering CE, EN61010

Features

  • Een focusseerblad met hoge capaciteit voor maximaal twaalf IPG-strips.
  • Verstelbare pick-and-place elektroden klikken gemakkelijk overal in de focusseerlade om IPG-strips van 7-24 cm op te lossen; kleurgecodeerd om ompoling te voorkomen.
  • Een koelplaat, vervaardigd van een speciale keramische kwaliteit met een groot oppervlak van 26 x 26 cm, vergemakkelijkt een doeltreffende warmteafvoer en een homogene thermische controle, met name tijdens IEF-technieken met hoge spanning.
  • Een optionele, maar aanbevolen, Cleaver Scientific recirculatiekoeler wordt via snap-lock connectoren snel en eenvoudig op de koelplaat aangesloten om optimale bedrijfstemperaturen voor IPG-strips (20) en prefab gels (4) te handhaven.
  • Rehydratieplaat maakt het mogelijk IPG-stroken gemakkelijk over te brengen naar de focusseerplaat zonder tijdrovende verwijdering van resterende rehydratiebuffer; maakt het ook mogelijk de focusseerplaat permanent in gebruik te houden voor IEF om de verwerkingscapaciteit te maximaliseren, en biedt nuttige opslag bij -20 voor gefocusseerde stroken vóór tweede-dimensionale runs.
  • Elektrodenframe wordt rechtstreeks op de koelplaat geklemd en bevat verstelbare elektroden om horizontale voorgegoten IEF- en PAGE-gels te draaien.