a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

DGGE

Home  /  Verticale gel systemen  /  DGGE

Een compleet systeem voor DNA-mutatie-analyse.

Denaturing Gradient Gel Electrophoresis (DGGE) is een belangrijke techniek die wordt gebruikt bij het zoeken naar mutaties en DNA-polymorfismen die van cruciaal belang zijn bij genetische aandoeningen en kanker, en om inzicht te krijgen in de genetische diversiteit tussen soorten.

Het maakt gebruik van de innovatieve verticale schroefklemtechnologie van het VS20-WAVE-systeem en is volledig uitgerust met een temperatuurregelaar, roerder, gradiëntmenger en gietaccessoires om specifieke mutatieanalysetoepassingen uit te voeren.De VS20-DGGE heeft een maximale doorvoer van 96 monsters, vier-schroefs verticale klemtechnologie die het opzetten versnelt, een groot formaat 20x20cm glasplaten voor een betere resolutie, 100ml gradiëntmenger, met klepgestuurd 50ml reservoir en mengkamers die twee 1mm parallelle denaturerende gradiëntgels maken en een microprocessorgestuurde temperatuurregeling die tot op 0,02°C nauwkeurig is.

De nieuwe omniPAGE VS20WAVE-DGGE is een flexibel systeem dat volledig kan worden aangepast om verschillende mutatiedetectietechnieken uit te voeren. De VS20WAVE-DGGE is een veelzijdige single-unit oplossing voor verschillende single-base pair mutatie detectiemethoden. De nieuw ontworpen VS20WAVE-DGGE is een compleet systeem voor DNA-mutatieanalyse.

De VS20WAVE-DGGE maakt gebruik van de innovatieve verticale schroefklemtechnologie van het nieuwe VS20-WAVE-systeem en is volledig uitgerust met temperatuurregelaar, roerder en gradiëntmenger en gietaccessoires om specifieke mutatieanalysetoepassingen uit te voeren. Dankzij een krachtige microprocessorgestuurde PID-temperatuurregeling kunnen diverse mutatiedetectietechnieken worden uitgevoerd tussen omgevingstemperatuur en 70C, terwijl het eenvoudige ontwerp met vier schroeven van het WAVE-inzetstuk het opzetten van denaturerende PAGE-gels versnelt. Dienovereenkomstig kan de nieuwe VS20-DGGE worden gebruikt voor het screenen van veranderingen in één basenpaar in de volgende toepassingen:

  • Heteroduplexanalyse (HA)
  • Parallelle denaturerende gradiëntgelelektroforese (DGGE)
  • Constante denaturerende gradiëntgelelektroforese (CDGE)

Dankzij de flexibiliteit van het modulaire ontwerp van de VS20WAVE-DGGE en de uitgebreide reeks accessoires kunnen laboratoria snel en gemakkelijk overschakelen tussen verschillende mutatiedetectietechnieken, waardoor de verwerkingscapaciteit en de screeningefficiëntie worden gemaximaliseerd. Een maximale doorvoer van 96 monsters maakt detectie van evenveel mutaties binnen een paar uur mogelijk, waardoor veel van de knelpunten bij het screenen op DNA-mutaties worden weggenomen.

GM100 gradiëntmenger zorgt voor efficiënte gradiëntvorming

De GM100 gradiëntmenger wordt standaard geleverd voor een efficiënte gradiëntvorming door het mengen en leveren van denaturerende oplossingen met hoge en lage dichtheid. Dankzij de vlakke basis en de steunbeugel kan de GM100 op een retortstandaard worden bevestigd, zodat hij gemakkelijk op een magnetische roerplaat (bv. CSL-DSTIR) kan worden gemonteerd, terwijl de mengkamer geschikt is voor een magnetische roerder om een lineair gradiënt te vormen. De PP1 peristaltische pomp wordt ook aanbevolen voor de levering van lineaire en reproduceerbare gradiëntgels.

Innovatief giet- en opzetmechanisme

De VS20WAVE-DGGE maakt gebruik van een nieuwe verticale schroefklemtechnologie om twee verticale gels te assembleren. Dit vermindert het aantal schroeven dat nodig is voor het opzetten, waardoor de montage van het gietstuk sneller verloopt, terwijl een ingebouwde interne bufferkamer in het PAGE-inzetstuk het opzetten mogelijk maakt zonder zware toptanks of bufferkamers. Een PAGE-inzetstuk voor twee doeleinden maakt plaatoverdracht overbodig, en wordt gebruikt met een nokkengietbasis om efficiënt lekvrij gieten te garanderen.

Maakt gebruik van dezelfde kammen en accessoires als standaard VS20-systemen

De VS20WAVE-DGGE kan alle kammen, glasplaten en accessoires van de bestaande VS20-eenheden gebruiken, wat volledige flexibiliteit biedt. Standaard worden twee 1 mm kammen voor 24 monsters geleverd, terwijl optionele kammen voor 48 monsters het mogelijk maken om na de PCR-amplificatie rechtstreeks vanuit thermocyclerblokken met 96 putjes te screenen.

Kenmerken

  • Maximale doorvoer van 96 monsters, compatibel met microtiterplaten en thermische cyclerblokken
  • Vierschroefs verticale klemtechniek versnelt het instellen
  • Groot formaat 20x20cm glasplaten voor verbeterde resolutie
  • omvat: VS20WAVE-DGGE, CSL-DSTIR, PP1, PowerPro 500
  • Microprocessorgestuurde temperatuurregeling met een nauwkeurigheid van 0,02C
  • Getoonde afbeelding kan afwijken van werkelijke producten