a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Groot formaat verticaal systeem

Home  /  Verticale gel systemen  /  Groot formaat verticaal systeem

Ideaal voor diverse verticale gel-toepassingen op groot formaat.

Deze toestellen bieden geavanceerde functies voor een betere gelresolutie en gebruiksgemak, essentieel bij de verwerking van gels van deze omvang.

Elke eenheid bevat ultrazachte siliconenafdichtingen voor een gemakkelijke afdichting van de platen en een probleemloze werking, zelfs bij lange looptijden. De resolutie wordt verbeterd door het gebruik van een aluminium koellichaamplaat, essentieel voor een gelijkmatige migratie van het monster. De eenheden van groot formaat bevatten een speciale bufferkamer, waardoor ofwel lage buffervolumes kunnen worden gebruikt voor economische doeleinden, ofwel hoge buffervolumes voor langere runs. Een groot aantal verwisselbare kam- en spaceropties maakt een groot aantal technieken mogelijk, waaronder DNA-sequencing, 2-D-analyse, micro-satellietanalyse, DNA-fingerprinting, gel shift assays, Single-Strand Conformation Polymorphism (SSCP), Heteroduplex en Oligonucleotide-analyse.

Specificaties

DNA sequentie eenheid 20cm DNA sequentie eenheid 33cm
Afmetingen 20 x 50 cm 33 x 45 cm
Monstercapaciteit 48 monsters 96 monsters
Tank Buffer Volume Min: 500ml;
Max: 1000ml
Min: 800ml;
Max: 2000ml

Kenmerken

  • Gehard of standaard glasplaat
  • Verbeterde warmtehomogenisatie van de gel
  • Variabel laag of hoog buffervolume

Deze stevige rekken zijn ontworpen voor het veilig drogen en bewaren van glazen platen. Het kleine rek kan tot 20x 2mm bevatten.
dikke platen, terwijl het grotere rek plaats biedt aan 10x 5mm dikke glasplaten.