a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Semidroge Blotter

Home  /  Western blotting  /  Semidroge Blotter

Semidroge Blotter

Deze Semi Dry Blotters bieden snelle overdrachttijden voor DNA-, RNA- en eiwitblotting, doorgaans 15 tot 30 minuten.

Deze Semi Dry Blotters bieden snelle overdrachttijden voor DNA-, RNA- en eiwitblotting, doorgaans 15 tot 30 minuten. Alle eenheden kunnen worden gebruikt voor alle soorten blotting: Western, Southern en Northern via ongecompliceerde buffer- en instellingsprocedures en zijn compatibel met geldiktes van 0,25 tot 10 mm zonder dat extra apparatuur nodig is. Elke eenheid is compatibel met het respectievelijke omniPAGE verticale gel systeem.

Semi Dry Blotting heeft het extra voordeel van economische overdrachten. Vanwege de zeer lage buffervolumes is doorgaans slechts een paar milliliter buffer nodig per overdracht. Deze semi-droge blotters zijn voorzien van een schroefdeksel, dat de blot sandwich vastzet en volledige controle over de druk mogelijk maakt, zodat een gelijkmatige overdracht wordt gegarandeerd. De elektroden, bestaande uit een met platina beklede anode en een roestvrijstalen kathode, vertonen praktisch geen corrosie en zijn dus jarenlang probleemloos te gebruiken.

Een uniforme warmteverdeling over de blot sandwich zorgt voor stabiele overdrachtstijden en geen door warmte veroorzaakt monsterverlies of overdrachtsvervormingen. Omdat hij doorschijnend is, kan de blotsandwich worden bekeken om ervoor te zorgen dat de plaatsing en de overdracht correct gebeuren. Elektrodeplaten zijn volledig gescheiden om vonkvorming of beschadiging te voorkomen.

Kenmerken

  • Snelle overdrachttijden
  • Western, Southern en Northern Blots
  • Economische overdrachten wegens zeer lage buffervolumes
  • Schroefdeksel
  • Gels van 0,25 tot 10 mm dik kunnen worden geblurd.
  • Gelijkmatige warmteverspreiding
  • Elektroden met lange levensduur