a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Gel Documentatie

Home  /  Gel Documentatie

G:BOX Mini 6/9

Compact, multifunctioneel beeldvormingssysteem voor nauwkeurige beeldvorming van mini en midi fluorescentie en zichtbare gels, multiplex fluorescentiewesters, vlekvrije gels en chemiluminescente blots.

G:BOX Chemi XRQ

G:BOX Chemi XRQ gel doc systeem met hoge resolutie, gekoelde camera en toepassingsgestuurde GeneSys software voor fluorescentie en chemiluminescentie toepassingen.

G:BOX Chemi XX6/XX9

G:BOX Chemi XX6 en XX9 gel doc-systemen met camera’s met de hoogste resolutie voor beeldvorming van meerdere soorten en maten monsters, van fluorescentie 1D- en 2D-gels tot chemiluminescente blots.

Genegnome XRQ

GeneGnome XRQ is gericht op chemiluminescentie beeldvorming. Dankzij een eenvoudig instellingsproces wordt met één enkele ‘klik’ automatisch een kwaliteitsbeeld van elk western blot vastgelegd.

Ingenius 3

Het economische InGenius3 gel imaging en analyse systeem is geschikt voor standaard fluorescentie toepassingen. InGenius3 heeft een 3 miljoen pixel camera.

NuGenius/NuGenius+

NuGenius is een nieuwe generatie, goedkoop, geïntegreerd beeldvormingssysteem voor DNA- en eiwitanalyse en geldocumentatie.