a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Genegnome XRQ

Home  /  Gel Documentatie  /  Genegnome XRQ

Chemiluminescentie beeldvorming

GeneGnome XRQ is gericht op chemiluminescentie beeldvorming. Dankzij een eenvoudig instellingsproces wordt met één enkele 'klik' automatisch een kwaliteitsbeeld van elk western blot vastgelegd.

U houdt van de gevoeligheid die chemi toevoegt aan Western blot imaging, maar haat het drama van het gebruik van film om het te verkrijgen. Dankzij de geoptimaliseerde korte ‘camera tot monster’ technologie van de GeneGnome XRQ krijgt u meer dan het dubbele van het dynamische bereik van film, waardoor u gemakkelijk picogram of femtogram eiwitniveaus kunt zien zonder al het gedoe.

De GeneGnomeXRQ is speciaal bedoeld voor chemiluminescentiebeeldvorming en is gebouwd voor hoge prestaties en automatisering, met een CCD-camera met hoge kwantumefficiëntie. Het compacte instrument past op elke laboratoriumtafel en neemt weinig ruimte in beslag. Voor gebruik van de GeneGnome XRQ is een externe PC nodig.

Het systeem wordt bestuurd door GeneSys toepassingsgerichte beeldopnamesoftware en wordt geleverd met onbeperkte exemplaren van GeneTools analysesoftware.

Specificaties

Beeldresolutie (pixels m) 4
Effectieve resolutie (pixels m) 16
A/D 16 bit
Greyscales 65536
Kwantumefficiëntie bij 425nm 73%
Koeling Peltier
Lens (motor aangedreven) Vaste f0.95
Steekproefgrootte (cm) 11 x 8
Vereist externe PC Ja
Epi LED witte lichten Ja
B x H x D 37.5 x 44 x 43cm

Kenmerken

  • Kleine voetafdruk – Meer ruimte voor uw onderzoek
  • Camera met hoge kwantumefficiëntie (QE) – Detecteert de zwakste banden
  • Geautomatiseerde chemiluminescente opname – Perfecte belichting zonder film
  • Gekoelde camera – Geen vervelende achtergrondgeluiden op je blots
  • Vaste lens bestuurd door GeneSys software – Eén klik en u maakt afbeeldingen van alle chemiereagentia van de fabrikant.
  • GeneSys application driven image capture software – Bevat uitgebreide database van kleurstoffen en beeldvormingsprotocollen. Je hoeft alleen maar te weten welk type blot je gebruikt en GeneSys selecteert automatisch de optimale belichting en filters om het perfecte beeld te produceren.
  • GeneTools analysesoftware (onbeperkt aantal exemplaren) – Analyseer gegevens op uw eigen computer
  • GeneGnome XRQ is geoptimaliseerd – voor beeldvorming van chemiluminescentie Western blots – en is geconfigureerd voor maximale gevoeligheid, zodat zelfs de zwakste band op een blot kan worden vastgelegd.