a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Kleurmeting

Home  /  Kleurmeting

PFX-i 195

De PFXi-reeks wordt geleverd met een volledige reeks kleurenschalen voor specifieke markten, waaronder, maar niet beperkt tot, aardolie, eetbare oliƫn, farmaceutische producten, brouwerijen en honing. Gebruikers kunnen op elk moment schalen op afstand upgraden.

LC-100

De LC 100 is een zeer flexibele en lichte spectrocolorimeter. Dit handapparaat biedt de gebruiker de mogelijkheid om snelle en nauwkeurige kleurmetingen vast te leggen tijdens het productieproces.

Kleurenmeter Pro

ColorMeter Pro brengt u in een nieuwe wereld van kleurbeheer; Het kan wijd worden gebruikt om kleurwaarde, kleurverschilwaarde te meten en gelijkaardige kleur van kleurenkaarten voor drukindustrie, verfindustrie, textielindustrie, enz. te vinden.

CS-380 Glansmeter

Onze glansmeter voldoet aan de normen DIN 67530, ISO 2813, ASTM D 523, JIS Z8741, BS 3900 Part D5, JJG696 enzovoort. En de enige hoekglansmeters zouden wijd voor het meten van de glans van bouwmateriaal, metaalproducten, ceramische producten en automobiele toebehoren, enz. kunnen worden gebruikt.

TH-110 nevelmeter

Het wordt ontworpen voor plastic bladen, films, glazen, LCD paneel, het aanrakingsscherm en andere transparante en semi-transparante materialenwaas en overbrengingsmeting. Het instrument is in overeenstemming met ISO, ASTM, JIS, DIN en andere internationale normen om aan de meetvereisten van alle klanten te voldoen.