a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Kleurmeting

Home  /  Kleurmeting

LC-100

De LC 100 is een zeer flexibele en lichte spectrocolorimeter. Dit handapparaat biedt de gebruiker de mogelijkheid om snelle en nauwkeurige kleurmetingen vast te leggen tijdens het productieproces.

Kleurenmeter Pro

ColorMeter Pro brengt u in een nieuwe wereld van kleurbeheer; Het kan wijd worden gebruikt om kleurwaarde, kleurverschilwaarde te meten en gelijkaardige kleur van kleurenkaarten voor drukindustrie, verfindustrie, textielindustrie, enz. te vinden.

CS-380 Glansmeter

Onze glansmeter voldoet aan de normen DIN 67530, ISO 2813, ASTM D 523, JIS Z8741, BS 3900 Part D5, JJG696 enzovoort. En de enige hoekglansmeters zouden wijd voor het meten van de glans van bouwmateriaal, metaalproducten, ceramische producten en automobiele toebehoren, enz. kunnen worden gebruikt.

TH-110 nevelmeter

Het wordt ontworpen voor plastic bladen, films, glazen, LCD paneel, het aanrakingsscherm en andere transparante en semi-transparante materialenwaas en overbrengingsmeting. Het instrument is in overeenstemming met ISO, ASTM, JIS, DIN en andere internationale normen om aan de meetvereisten van alle klanten te voldoen.

CS-700/720

CS-700 is een kleur- en nevelmeter de CS720 helderheids- en nevelmeter. Het wordt ontworpen voor plastiek, films, glas, LCD paneel, het aanrakingsscherm andere transparante en semi-transparante materialenkleur, nevel en overbrengingsmeting.

DS-700D

De draagbare spectrofotometer heeft een uitstekende interfaseverschil en herhaalbaarheid, en de meetgegevens zijn nauwkeurig en betrouwbaar. Meer dan 30 soorten kleurindices en 37 soorten lichtbronnen.

DS-410/420

Economische colorimeter, die geschikt is voor de evaluatie van kleurverschillen van producten; het instrument keurt automatische kalibratiemethode goed, die afscheid neemt van vervelende handkalibratie.

DS-36D

De DS-36D serie gebruikt zijn eigen differentiële spectrale motor om de lichtinput met 50% en de spectrale resolutie met 30% te verhogen. Zorg voor een betere weergave van aftrekken, verschillen tussen stations en prestaties.

PFX-i 995

Spectrofotometrische colorimeters met verlengde padlengte en optionele verwarming. De PFXi-995 heeft een padlengte van 153 mm en heeft standaard een groot aantal kleurschalen.

PFX-i 195

Spectrofotometrische colorimeters met kalibratie op afstand. De PFXi-reeks wordt geleverd met een volledige reeks kleurenschalen voor specifieke markten, waaronder, maar niet beperkt tot, aardolie, eetbare oliën, farmaceutische producten, brouwerijen en honing. Gebruikers kunnen op elk moment schalen op afstand upgraden.

PFX-i 880

Spectrofotometrische colorimeters met verlengde padlengte en optionele verwarming. De PFXi-880 heeft een padlengte van 153 mm en minder mogelijkheden in kleurschalen dan de PFXi-995 serie.

DG 60

De DG60 glansmeter is een nieuwe glansmeter met een hoek van 60 graden. Het instrument is uitgerust met functies zoals automatische kalibratie en continue meting. Het instrument is klein en licht, snel en nauwkeurig en kan met succes de meetcertificering doorstaan.