a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Kolonietellers

Home  /  Kolonietellers

AutoCOL

AutoCOL is een volledig geautomatiseerd systeem voor het tellen van kolonies, waarmee elke keer nauwkeurige, traceerbare kolonietellingen kunnen worden uitgevoerd.

ProtoCOL 3

De volgende generatie instrumenten voor het tellen van kolonies, zone metingen, (inhibitie en AST), membranen en een reeks andere toepassingen.

ProcScan

ProcScan is een scanner die gebruikt kan worden voor het verwerken van grote bioassayplaten of kolonieplaten die te groot zijn voor de ProtoCOL 3.

Protos 3

Een revolutionair geautomatiseerd kolonieteller- en chromogene identificatiesysteem voor gebruik in laboratoria voor voedsel- en milieumicrobiologie.

aCOLade 2

aCOLade 2 kolonieteller is een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk apparaat voor het snel handmatig tellen van kolonies op elke agar in petrischalen.

aCOLyte 3 HD

Geautomatiseerd telapparaat voor kolonies, met nieuwe, eenvoudig te gebruiken software die de efficiëntie, betrouwbaarheid en productiviteit sterk verbetert.