a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

aCOLade 2

Home  /  Kolonietellers  /  aCOLade 2

Handmatige kolonieteller

aCOLade 2 kolonieteller is een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk apparaat voor het snel handmatig tellen van kolonies op elke agar in petrischalen. Een ideale keuze voor budgetbewuste microbiologische laboratoria.

Het bestaat uit een verlichte ontvangerplaat en een groot LED-display. De druk van het markeren van een kolonie met een viltstift registreert een cumulatieve telling op het digitale display met bevestiging door een geluidssignaal (kan worden in- of uitgeschakeld). De druk die nodig is om een telling te registreren kan worden aangepast aan elke gebruiker.

Subtrap verlichting door energiezuinige heldere LED’s zorgt voor een optimale verblindingsvrije weergave. Er is een schakelbare zwarte achtergrond om doorschijnende en moeilijk zichtbare kolonies beter te kunnen zien. Geleverd met twee streepplaten en centreeradapters voor schotels van 50 mm tot 90 mm. Als optioneel toebehoren zijn verschillende loepen verkrijgbaar.

Kenmerken

Verlichting: Witte LED-reeks
Digitaal display: LED met 3 cijfers
Tellen: 0 – 999
Afmetingen (b x d x h): 310 x 300 x 140mm
Netto gewicht: 1,5kg

Waarom kopen

  • Drukgevoelig tellen
  • Heldere witte energiebesparende LED-verlichting
  • Antimicrobiële bescherming
  • Hoorbare telbevestiging
  • Keuze uit lichte of donkere achtergrond