a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

ProcScan

Home  /  Kolonietellers  /  ProcScan

Beeldvorming van grote platen

ProcScan is een scanner die gebruikt kan worden voor het verwerken van grote bioassayplaten of kolonieplaten die te groot zijn voor de ProtoCOL 3.

ProcScan wordt gebruikt bij het werken met grote platen voor kolonietelling of voor het meten van inhibitiezones op platen die te groot zijn om in de ProtoCOL 3 te passen. De ProcScan kan worden aangesloten op een ProtoCOL 3 of een stand-alone computer waarop de ProtoCOL 3-software draait.

Wanneer grotere platen worden gebruikt, gebruikt u gewoon de ProcScan-scanner die kan werken met platen tot 300 x 300 mm. Beelden van deze platen worden rechtstreeks in de ProtoCOL 3 of de aparte PC gescand. Grootformaatplaten zoals SRD met grote rasterarrays kunnen gemakkelijk worden gescand en afgebeeld met ProcScan. Dit gecombineerd met de ProtoCOL 3 software maakt het aflezen van deze grote platen snel, eenvoudig en nauwkeurig.

Waarom kopen

  • Voor grote platen Met de ProScan kunt u alle functies van de ProtoCOL 3 software gebruiken, maar dan voor grotere monsters.
  • Aansluiten op ProtoCOL 3 of PC De ProcScan kan worden gebruikt door hem rechtstreeks op een ProtoCOL 3 aan te sluiten of door hem aan te sluiten op een stand-alone PC waarop de ProtoCOL 3-software draait.