a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Blog

Home  /  Nieuws   /  Kom langs en ontmoet Wilten Instrumenten

Kom langs en ontmoet Wilten Instrumenten

U kunt ons vinden op de volgende evenementen:

Laborama – Het evenement voor de laboratoriumsector – Standnr. C31
De 23e editie van Laborama vindt plaats op donderdag 16 en vrijdag 17 maart 2023 in hal 3 van Brussels Expo. Naast de volwaardige fysieke beurs is er ook een interessant programma om nog meer bezoekers te trekken: een 2-daags congres met interessante sprekers en een exclusief netwerkevenement maken het programma compleet.

Laboratorium Technologie – Standnr. L106
Klimaatverandering, bevolkingsgroei, voedsel- en drinkwaterschaarste, schommelende prijzen en toenemende druk op de gezondheidszorg… Het zijn allemaal uitdagingen en transities waarmee zowel de overheid als het bedrijfsleven momenteel worden geconfronteerd. Laboratoriumtechnologie, zoals onlangs bij de coronapandemie, kan snel doeltreffende oplossingen bieden. Zo hebben de laboratoria hun activiteiten in een mum van tijd aangepast en opgeschaald om ook tests en vaccins te ontwikkelen in recordtijd.

De toenemende vraag naar laboratoriumgerelateerde oplossingen als reactie op de huidige transities vereist snelheid, flexibiliteit en meer veiligheid. Op weg naar laboratoriumtechnologie 2.0 is het van essentieel belang om laboratoriumgerelateerde oplossingen om deze uitdagingen aan te gaan te belichten, te bespreken en te tonen. Lab Technology op 12 en 13 april is daarom het platform waar de lab- en techwereld elkaar ontmoeten om dit samen te realiseren.