a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Media Voorbereidingen

Home  /  Media Voorbereidingen

Media Voorbereider 10L

Mediawel 10 is een automatische mediabereider met een capaciteit van 1 tot 10 liter. Dit apparaat heeft een hoge temperatuurnauwkeurigheid en kan de productiviteit, kwaliteit, herhaalbaarheid en traceerbaarheid verhogen. U kunt uw media sneller en flexibeler maken.

Mediapreparator 30L

Mediawel 30 is een automatische mediabereider met een capaciteit tussen 2,5 en 30 liter. Dit apparaat heeft een hoge temperatuurnauwkeurigheid en kan de productiviteit, kwaliteit, herhaalbaarheid en traceerbaarheid verhogen. U kunt uw media sneller en flexibeler maken.

Petridish vulmiddel

Distriwel 440 is een automatische petrischaalvul- en stapelmachine waarmee u binnen 30 minuten tot 440 platen (15ml) kunt bereiden.

Buizen en flessenvuller

Polywel is een snelle, veelzijdige en nauwkeurige buizen- en flessenvuller voor laboratoria. Het apparaat maakt de distributie van media, verdunningsmiddelen en andere vloeistoffen in verschillende houders mogelijk, van 1 tot 9999,9 ml.

Peristaltische pomp

De Dosywel is een multifunctionele, compacte peristaltische pomp waarmee vaten snel en nauwkeurig met vloeistoffen kunnen worden gevuld.

Inpakmachine

De verpakkingsmachine Minima, verpakt uw petrischalen in verpakkingen van 10 (een kolom van 10 of twee kolommen van 5).