a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Mengapparaten

Home  /  Mengapparaten

IST-3075

Met zijn brede snelheidsbereik is de IST-3075 Bench Top Incubator Shaker een digitale incubatie/koeling orbital shaker waarmee laboratoria effectieve monstervoorbereiding kunnen uitvoeren in een temperatuurgecontroleerde omgeving.

MR-1

Mini Rocker-Shaker MR-1 zorgt voor een geregelde zachte schommelbeweging van het platform en is ideaal voor mini ontkleuring van de gel na elektroforese, het uitvoeren van Northern, Southern en Western blot analyses.

MR-12

MR-12 Rocker-Shaker biedt zowel zachte als intensieve menging van oplossingen of voedingsmedia in vaten of plastic zakken die op het platform zijn geplaatst. Met de instelbare snelheid en kantelhoek van het platform kunnen parameters worden ingesteld voor een optimale oplossingoverdracht en menging.

MPS-1

De High-Speed Multi Plate Shaker MPS-1 kan in vrijwel elke toepassing worden gebruikt voor het instelbaar mengen van reagentia in microtestplaten, PCR-platen, deepwellplaten en reageerbuizen (buizen van 0,2 tot 2 ml schudden en elk volume tot 50 ml vortexen).

PSU-2T

Mini-Shaker PSU-2T is ontworpen voor immunoassays en zorgt voor een regelbare menging van reagentia in microtiterplaten. Het apparaat zorgt voor een soepele beweging van het platform, zelfs bij lage snelheden.

3D – Zonnebloem

Sunflower 3D Mini-Shaker biedt instelbare driedimensionale soepele rotatie van het platform en is ontworpen voor het mengen van bloedmonsters, voor minigel kleuring en ontkleuring, monster wassen, blot hybridisatie reacties.

Multi-Bio 3D

De programmeerbare mini-shaker Multi Bio 3D is ontworpen voor diverse toepassingen: hybridisatiereacties, celkweek, gelwassing, zachte extractie en homogenisatie van biologische componenten in oplossingen.

PSU-10i

Zorgt voor een gereguleerde orbitale beweging van het platform en is ontworpen voor gebruik in zowel kleine gespecialiseerde biotechnologische laboratoria als in grote multidisciplinaire laboratoria: een keuze uit 5 verwisselbare platforms biedt de mogelijkheid om verschillende procedures en technieken uit te voeren.

Bio RS-24

Mini-rotator Bio RS-24 zorgt voor verticale rotatie van het platform. De rotator is een ideaal instrument voor het voorkomen van bloedstolling in buisjes en voor het uitvoeren van procedures voor de extractie van biologische bestanddelen.

Multi-Bio RS-24

Programmeerbare Rotator voert verschillende soorten bewegingen uit in één module. kan worden gebruikt voor diverse toepassingen in moderne biowetenschappelijke laboratoria: voor hybridisatiereacties, celkweek, zachte extractie en homogenisatie van biologische componenten in oplossingen, alsook voor bindings- en wasreacties van magnetische deeltjes.

Multi RS-60

Programmeerbare Rotator Multi RS-60 voert verschillende soorten bewegingen uit in één module. Kan worden gebruikt voor diverse toepassingen in moderne biowetenschappelijke laboratoria: voor hybridisatiereacties, celkweek, zachte extractie en homogenisatie van biologische componenten in oplossingen, alsook voor bindings- en wasreacties van magnetische deeltjes.

MSV-3500

Multi Speed Vortex ontworpen voor het zacht of intensief mengen van reagentia in plastic buisjes van verschillende grootte en type (0,2 tot 50 ml). Het is ontworpen voor gebruik in laboratoria voor biowetenschappen op het gebied van biochemie, cel- en moleculaire biologie.

V-1 Plus

Vortex V-1 plus is een ideaal instrument voor het voorzichtig mengen tot krachtige resuspensie van cellen en biologische en chemische vloeibare componenten in buizen met behulp van een excentrisch mechanisme.

V-32

Multi-Vortex V-32 is bedoeld voor intensief roeren van bacterie- en gistcellen, wassen van het kweekmedium en extractie van metabolieten en enzymen uit cellen en celculturen.