a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

3D-zonnebloem

Home  /  Mengapparaten  /  3D-zonnebloem

Zonnebloem Mini-Shaker

Sunflower 3D Mini-Shaker biedt instelbare driedimensionale soepele rotatie van het platform en is ontworpen voor het mengen van bloedmonsters, voor minigel kleuring en ontkleuring, monster wassen, blot hybridisatie reacties.

Mini-Shaker is een compact apparaat met een laag energieverbruik. Het gebruik van directe aandrijving en borstelloze motor maakt continu mengen tot 7 dagen mogelijk en zorgt voor betrouwbaarheid. De antislip, temperatuurbestendige siliconenmat op het platform van de schudder zorgt voor een stabiele positie van de vaten tijdens het schudden. Het platform is geschikt voor het plaatsen van een veelzijdige gedimde PDM-mat voor buizen van verschillende grootte.

Mini-Shaker kan worden gebruikt in koelruimten of incubatoren, bij een omgevingstemperatuur tussen +4°C en +40°C. De optionele kuiltjesmat PDM voorkomt dat buizen van verschillende grootte over het platform rollen.

Specificaties

Snelheidscontrolebereik 5-60 rpm
Vaste kantelhoek
Directe aandrijving +
Maximale continue bedrijfstijd 168 uur
Maximale belasting 1 kg
Platform werkgebied 215×215 mm
Algemene afmetingen (B×D×H) 235x235x140 mm (met platform)