a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Multi-Bio 3D

Home  /  Mengapparaten  /  Multi-Bio 3D

Programmeerbare mini-shaker

De programmeerbare mini-shaker Multi Bio 3D is ontworpen voor diverse toepassingen: hybridisatiereacties, celkweek, gelwassing, zachte extractie en homogenisatie van biologische componenten in oplossingen.

Met Multi Bio 3D kunnen verschillende soorten bewegingen in één module worden gerealiseerd. Deze optie van Biosan-instrumenten breidt de mogelijkheden en de efficiëntie van de bereiding van testmonsters aanzienlijk uit en maakt het mogelijk het mengtype te kiezen volgens individuele vereisten. Microprocessorbesturing maakt niet alleen(1) orbitale 3D rotatie van het platform mogelijk, maar ook(2)wederzijdse 3D beweging (van het pingpong type) en(3) zacht trillen. Deze drie bewegingstypen kunnen afzonderlijk, paarsgewijs en in cycli worden uitgevoerd, waarbij de opeenvolging van drie bewegingstypen periodiek wordt herhaald. Het schudapparaat is ontworpen voor laboratoria waar hogere eisen worden gesteld aan de kwaliteit van meng-, extractie- en celkweekprocessen.

De antislip, temperatuurbestendige siliconenmat op het schudplatform zorgt voor een stabiele positie van de vaten tijdens het schudden. Optionele PDM-mat met inkepingen bevestigt buizen van verschillende afmetingen. Programmeerbare shaker kan worden gebruikt in koelruimten of incubatoren, bij een omgevingstemperatuur van +4°C tot +40°C.

Specificaties

Snelheidscontrolebereik 1 – 100 RPM (Orbitale en reciproke beweging) (1) (2)
Timer geluidssignaal +
Draaihoek 0°-360° (toename 30°) (wederkerige beweging) (2)
Schommelhoek 0°-5° (toename 1°) (Vibrobeweging) (3)
Kantelhoek vast platform
Maximale continue bedrijfstijd 24 uur.
Orbit 22 mm
Maximale belasting 1 kg
Antislip siliconenmat wordt standaard meegeleverd +
Tijd instelbereik voor (1) (2) 0-250 sec.
Tijd instelbereik voor (3) 0-5 sec.
Aantal cycli 0 – 125 keer
Platform werkgebied 215×215 mm
Algemene afmetingen (B×D×H) 235x235x140 mm (met platform)