a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Multi bio RS-24

Home  /  Mengapparaten  /  Multi bio RS-24

Programmeerbare rotator

Programmeerbare Rotator Multi Bio RS-24 voert verschillende soorten bewegingen uit in één module. De microprocessorbesturing maakt niet alleen verticale rotatie (1) van het platform mogelijk, maar ook reciproke rotatie (2) en vibratie (3).

Deze drie bewegingstypen kunnen afzonderlijk, paarsgewijs en in cycli worden uitgevoerd, waarbij de opeenvolging van drie bewegingstypen periodiek wordt herhaald. De programmeerbare rotator kan worden gebruikt voor diverse toepassingen in moderne biowetenschappelijke laboratoria: voor hybridisatiereacties, celkweek, zachte extractie en homogenisatie van biologische componenten in oplossingen, alsook voor bindings- en wasreacties van magnetische deeltjes.
In de stopstand draait het platform niet extra en stopt het in een horizontaal vlak. Bovendien is het mogelijk het vlak in te stellen ten opzichte waarvan het platform verticaal of horizontaal oscilleert.

De programmeerbare rotator kan worden gebruikt in koelruimten of incubators, bij een omgevingstemperatuur van +4°C tot +40°C. Externe laagspanningsvoeding (12 V) zorgt voor elektrische veiligheid in een vochtige omgeving.

Specificaties

Digitale tijdinstelling 1 min-24 uur / non-stop (toename 1 min)
Timer geluidssignaal +
Controlebereik verticale rotatiesnelheid 1-100 rpm (toename 1 rpm)
Verticale rotatiebeweging boven het hoofd, 360°
Instelbereik verticale rotatietijd 0 – 250 sec
Bereik van de wederkerige toerentalregeling 1-100 rpm (toename 1 rpm)
Wederzijdse rotatie hellingshoek bereik 1° – 90° (toename 1°)
Instelbereik wederzijdse rotatietijd 0 – 250 sec
Hoekbereik vibro-rotatie 0° – 5° (toename 1°)
Vibro rotatie Pauze / Vibro tijd instelbereik 0 – 5 sec.
Maximale belasting 0,5 kg
Algemene afmetingen (B×D×H) 365x195x155 mm