a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Microtiterplaat-assays

Home  /  Microtiterplaat-assays

Lubi Microplaat Luminometer

LuBi is een Microplate Luminometer die licht detecteert van chemiluminescente reactie binnen monsters, en de hoeveelheid specifiek gen (DNA, RNA) meet.

RT-2100C MTP lezer

De RT-2100C is een volledig geautomatiseerde stand-alone 8-kanaals fotometer voor het aflezen van 96-wells platen. Gemakkelijk te bedienen door LCD display met touch screen. Compleet apparaat voor het meten van de resultaten van ELISA en microbiologisch onderzoek.

Feyond-A300/A400/A500

Speciaal ontworpen voor medische, biologische en farmaceutische onderzoeks- en ontwikkelingsinstellingen om te voldoen aan de behoeften van verschillende geneesmiddelenontwikkeling en life science-onderzoek.

LT-4500

De LT-4500 is een hoogwaardige zichtbare microplaatabsorptielezer die standaard wordt geleverd met FDA 21 CFR part 11 compliant LT-com PC software. Compleet apparaat voor het meten van de resultaten van ELISA en microbiologisch onderzoek.

HiPo MPP-96

Microplate Photometer HiPo MPP-96 is een compact tafelmodel voor het meten van de resultaten van ELISA en microbiologisch onderzoek in 96-well microtiterplaten.

Inteliwasher 3D-IW8

De Inteliwasher 3D-IW8-serie microtiterplaten is ontworpen voor het wassen van verschillende soorten standaard 96-wells microtiterplaten, microstrips en microarrays op FastFRAME (rechthoekige putvorm).

PSU-2T

Ontworpen voor immunoassays en biedt regelbare menging van reagentia in microtiterplaten. Het apparaat zorgt voor een soepele beweging, zelfs bij lage snelheden.

PST-60HL

Plaat Thermo-Shaker ontworpen voor het schudden en thermostatiseren van 2 standaard 96-wells microtiterplaten. 3 apparaten: incubator, microplate shaker, thermo-shaker.

Feyond-F100

Enkele fluorescentiemicrotiter. Het hoogwaardige optische padontwerp zorgt voor uitstekende optische prestaties.

Feyond L-100

Feyond-L100 is een compacte en krachtige luminescentiemicrotiter. Het kan een verscheidenheid aan microtiterplaataflezingen bieden en de snelle leessnelheid in combinatie met de automatische injector kan uw werkefficiëntie effectief verbeteren.