a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Blog

Home  /  Nieuws   /  Nanocolor CZV-cuvettesten – ISO-conforme testresultaten

Nanocolor CZV-cuvettesten – ISO-conforme testresultaten

Nanocolor CZV-cuvettesten zijn de eenvoudigste manier om fotometrisch het chemisch zuurstofverbruik (CZV) te bepalen, een van de belangrijkste totaalparameters voor de beoordeling van de kwaliteit van water en afvalwater. Hiervoor biedt Macherey-Nagel niet minder dan 13 verschillende tests en meetbereiken, waarvan er 7 voldoen aan DIN ISO 15705 en dus ook aan NEN 6633. Door Nanocolor CZV-cuvettesten te gebruiken, kunt u dus veilig voldoen aan internationaal erkende normen.

De testkits bevatten ronde cuvetten met voorgedoseerde reagentia, zodat gebruikers niet in direct contact komen met chemicaliën. Deze testkits zijn veilig in gebruik omdat er geen risico bestaat dat dichromaat of kwikdampen ontsnappen. Dit is getest en gecertificeerd door een onafhankelijk testlaboratorium.
ISO-gecertificeerde productie in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen en een constante kwaliteit van partij tot partij, betekenen dat onze fotometers geen nulmeting nodig hebben; een belangrijke tijd- en kostenbesparing voor onze gebruikers.

De analyse wordt uitgevoerd in apparaten zoals onze moderne spectrofotometer Nanocolor Advance. Naast betrouwbare meetresultaten maakt deze mobiele spectrofotometer indruk met zijn op pictogrammen gebaseerde menunavigatie en uitstekende gebruiksvriendelijkheid. Storende troebelheden worden betrouwbaar gedetecteerd door de unieke nefelometrische troebelheidsdetectie (NTU-Check) waarbij de gebruiker wordt gewaarschuwd. Toekomstbestendige interfaces en vele andere nuttige functies ronden het pakket af en maken het instrument tot de ideale metgezel bij het dagelijkse laboratoriumwerk en bij de analyse van water en afvalwater.