a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Blog

Home  /  Nieuws   /  Ontdek de kracht van nauwkeurige kleurbepaling.

Ontdek de kracht van nauwkeurige kleurbepaling.

Bent u bekend met het fenomeen kleurmeting? Het is een fascinerend proces dat nauwkeurige en gedefinieerde kleurbepaling mogelijk maakt, waardoor we visuele en perceptuele verschillen die door het menselijk oog ontstaan, kunnen uitsluiten.

Kleurmeting is van onschatbare waarde in diverse industrieën, waaronder de grafische industrie, verfproductie, voedingsmiddelen, textiel, petrochemie en de wereld van oliën en vetten. Het speelt een cruciale rol bij het waarborgen van consistentie en kwaliteit in producten en processen.

Ontdek dit onderdeel uit ons assortiment van kleurmeters: Colormeter Pro

Een van onze toonaangevende producten is de ColorMeter Pro, een handig meetinstrument dat gekoppeld kan worden aan uw smartphone (met de GRATIS app). Met de ColorMeter Pro kunt u eenvoudig kleurwaarden, kleurverschillen en vergelijkbare kleuren van kleurenkaarten meten.

De ColorMeter Pro biedt een snelle en nauwkeurige meting, waarbij u kunt kiezen uit 20 parameters zoals CIE-lab, Hunter lab en CIE-LCH, en maar liefst 26 verschillende lichtbronnen, waaronder A, C en D65. Dit stelt u in staat om de gewenste meetinstellingen te selecteren die passen bij uw specifieke behoeften.

Bent u op zoek naar een oplossing op het gebied van kleurmeting? Ons team bij Wilten Instrumenten staat klaar om u te helpen. Ontdek hoe kleurmeting ook voor uw organisatie een waardevolle toevoeging kan zijn.