a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Ovens

Home  /  Ovens

Universele ovens

Wat u ook wilt uitvoeren: materiaaltests, veroudering van computerchips, uitvoeren van complexe experimenten met zeer gevoelige ladingen, drogen of temperen van elektronische componenten, harden van kunsthars of verhitten van plasticine. De Memmert U universele verwarmingsoven / droogoven staat voor een ongeëvenaard nauwkeurige, gelijkmatige en zachte temperatuurregeling.

Moffelovens

De moffelovens hebben zich bewezen voor dagelijks laboratoriumgebruik. Deze modellen onderscheiden zich door hun uitstekende afwerking, hun geavanceerde en aantrekkelijke ontwerp en hun hoge mate van betrouwbaarheid. De moffelovens zijn zonder extra kosten uitgerust met een klepdeur of een liftdeur.

Ashing ovens

Verassingsovens zijn speciaal ontworpen voor verassingsprocessen tot 1100 °C in het laboratorium. Toepassingen zijn onder meer het bepalen van het gloeiverlies, het verassen van levensmiddelen en kunststoffen voor latere stofanalyse. Een speciaal systeem voor toevoer- en afvoerlucht zorgt ervoor dat de lucht 6 keer per minuut wordt vervangen, zodat er altijd voldoende zuurstof is voor het verassingsproces.

Vanwege het uitgebreide assortiment ovens is het niet mogelijk om ze allemaal op onze website te vermelden. Bent u op zoek naar een specifieke oven of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste oven? Neem contact met ons op, we kunnen u zeker helpen.