a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

PCR en QPCR cyclers

Home  /  PCR en QPCR cyclers

PCR-300

Ontwikkeld om niet alleen de beste kwaliteit gegevens te leveren die u van een thermocycler kunt verwachten, maar ook om te innoveren en de hoge normen die de gemeenschap verwacht te overtreffen. Met opties voor één, twee of vier onafhankelijk regelbare blokken is de PCR-300 een platform dat zich aanpast aan de verwerkingscapaciteit van het laboratorium.

QPCR-500

Het QPCR-500 qPCR-systeem is een hoogwaardige, economisch geprijsde real-time thermische cycler die plaats biedt aan een unieke 48-wells polypropyleen PCR-plaat die gebruikmaakt van dezelfde geometrie als standaard 384-wells platen, maar slechts 1/8 van de grootte.

QPCR: NX-8F Cycler

De NX-8F is een ultrasnel real-time fluorescentie kwantitatief PCR-instrument met 8 doorvoer- en 4 fluorescerende kanalen. Het duurt slechts ~29 minuten om de nucleïnezuur amplificatie resultaten te krijgen.

QuantGene 9600 – Real Time PCR

De unieke constante stroom en 6-zone onafhankelijke temperatuurregeling zorgen voor een snellere, correcte en stabiele fluorescentie kwantitatieve analyse van het product, met behoud van de uitstekende prestaties bij een laag energieverbruik.

GenePure Pro – Nucleic Acid Extractie

Het maakt gebruik van MB scheidingstechnologie en gebruikt 96-well deep well platen als testdrager om automatische high-throughput en high-purity extractie en zuivering van DNA/RNA te realiseren. Het kan verschillende monsters verwerken, waaronder bloed, weefsel en verschillende cellen.