a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

GenePure Pro

Home  /  PCR en QPCR cyclers  /  GenePure Pro

Extractie van nucleïnezuur

Het maakt gebruik van MB scheidingstechnologie en gebruikt 96-well deep well platen als testdrager om automatische high-throughput en high-purity extractie en zuivering van DNA/RNA te realiseren. Het kan verschillende monsters verwerken, waaronder bloed, weefsel en verschillende cellen.

Dit systeem heeft een eenvoudige bediening en een complete functie, en kan worden aangepast voor hardware- en softwarefuncties op basis van de gedetailleerde vereisten van het reagens dat door gebruikers wordt gebruikt om te voldoen aan de vraag naar hoogzuivere en verfijnde nucleïnezuurzuivering.

Producteigenschappen

  • Hoge zuiverheid: Met nieuw ontwikkelde magnetische staven en dynamisch aanpasbare amplitudetechnologie kan het verschillende kleine magnetische kralen verwerken en zonder residu en hechting extraheren.
  • Nauwkeurige temp. Controle: Deep-well verwarming is met meer uitgebreide conclusiviteit, die sterk temperatuurverschil tussen vooraf ingestelde temperatuur en werkelijke in-tube temperatuur kan verminderen.
  • Intelligentie: Het unieke UI-ontwerp van het bedieningspaneel geeft alle parameters in één keer weer; de bediening is eenvoudig en kan snel onder de knie worden gekregen.
  • Diversificatie: Bijwerken van 32 naar 48 monsters doorvoer door het blok te vervangen.
  • Hoge veiligheid: Het apparaat werkt volledig automatisch en gebruikt wegwerpstripuiteinden en een UV-sterilisatielamp om aërosolvervuiling tussen verschillende batches te voorkomen.
  • Snelle extractie: De automatische werking is zeer snel en efficiënt. Het kan snel 1-32 monsters extraheren in 15-40 minuten.
  • Open platform: Bioer biedt diverse voorgevulde kits om te voldoen aan de vraag naar nucleïnezuurextractie uit verschillende monsters, die op grote schaal kunnen worden toegepast in gebieden zoals ziektecontrolecentrum, toezicht op voedsel en medicijnen, juridische geneeskunde, inspectie en quarantaine en klinische diagnose.
  • Standaardisatie: De gebruiker kan meerdere lopende programma’s bewerken volgens verschillende vereisten. De grote capaciteit van het interne geheugen zorgt voor uniformiteit van de experimentele condities.

Specificaties

Steekproefgrootte
32st/tijd
Magneetstang (vast)
4×8 stuks
Monsterbereik
20 – 1000 µl
Temperatuurbereik
Kamertemperatuur 5°C – 120°C
Verbruiksartikelen
96 diepe putten + 8 strip-tip
Anti-besmetting
UV-lamp
Type reagens
Reagens op basis van magnetische korrels