a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Refractometers

Home  /  Refractometers

RFM300-T serie

Drie decimalen Brix precisie digitale refractometer met peltier temperatuurregeling. De RFM300-T serie, met brede bundeloptiek en een nieuwe 7″ touch-screen gebruikersinterface, is bij uitstek geschikt voor gebruik in veeleisende toepassingen binnen de voedingsmiddelen-, dranken-, chemische en industriële industrie.

RFM900-T serie

Digitale precisie refractieve index met zes decimalen en peltier temperatuurregeling. Met een groot meetbereik tot 1,70 RI en een nieuwe gebruikersinterface met 7″ touchscreen, zijn ze bij uitstek geschikt voor toepassingen in de chemische, petrochemische, farmaceutische, geur- en smaakstoffenindustrie en voor academisch onderzoek.

RFM700-M serie

Digitale refractometers met tactiele toetsen. Robuuste, goedkope, volledig automatische instrumenten die bij uitstek geschikt zijn voor de levensmiddelen-, suiker- en drankenindustrie, maar ook kunnen worden gebruikt in vele andere niet-voedingstoepassingen waarbij geen temperatuurregeling vereist is, bijvoorbeeld het meten van suikerconcentraties (°Brix) in de levensmiddelenindustrie.

OPTi

Snelle concentratiemeting in de palm van je hand. Refractometers die in bijna elke omgeving kunnen worden gebruikt.

Eclips

Optische handheld refractometer van professionele kwaliteit met helder gezichtsveld en grote rubberen handgreep voor gemakkelijke metingen in zware omstandigheden.