a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Spectrofotometers

Home  /  Spectrofotometers

SP-200 serie

De spectrofotometers uit de SP-200 serie omvatten model SP-200-VIS dat het zichtbare deel van het spectrum dekt, model SP-250-VIS met koepelvormige deksel en model SP-200-UV dat een gepulseerde xenonlamp gebruikt om het golflengtebereik uit te breiden naar het UV-gebied van het spectrum.

SP-300 serie

De vier spectrofotometers in de SP-300 serie zijn de modellen SP-300-VIS en SP-350-VIS die het zichtbare deel van het spectrum bestrijken, en de modellen SP-300-UV en SP-350UV die een flash xenonlamp gebruiken om het golflengtebereik uit te breiden naar het UV-gebied van het spectrum.

SP-500 serie

Deze spectrofotometers zijn ontworpen voor gebruiksgemak met verbeterde connectiviteit voor eenvoudige en snelle gegevensoverdracht. Model SP-500-VIS gebruikt een wolfraam halogeenlamp voor metingen in het zichtbare spectrum van 320 tot 1000 nm. Model SP-500-U gebruikt een xenonlamp om metingen uit te breiden tot in het UV-spectrum, tot 198 nm.

Nanocolor UV/VIS II

De spectrofotometer Nanocolor UV/VIS II is een uiterst nauwkeurig instrument dat kan worden toegepast op alle gebieden van de water- en afvalwateranalyse.

Nanocolor VIS II

De spectrofotometer Nanocolor VIS II is een uiterst nauwkeurig instrument dat kan worden toegepast op alle gebieden van de water- en afvalwateranalyse.

Nanocolor Advance

De spectrofotometer Nanocolor Advance combineert de belangrijkste kenmerken van onze draagbare compacte fotometer PF-12Plus en onze zeer nauwkeurige spectrofotometer Nanocolor VIS II.

DEN-600

Een compacte, draagbare, oplaadbare fotometer op batterijen. Het apparaat dient als goedkoop alternatief voor een spectrofotometer.

DEN-1 en DEN-1B

Mini-centrifuge/vortex Combi-Spin FVL-2400N is speciaal ontworpen voor gentechnologisch onderzoek (voor PCR-diagnostische experimenten).

Nabi

Nabi- UV/Vis Nano Spectrophotometer is een miniatuur spectrofotometer die cuvette en microvolume monsters kan meten.

DS-700D

De draagbare spectrofotometer heeft een uitstekende interfaseverschil en herhaalbaarheid, en de meetgegevens zijn nauwkeurig en betrouwbaar. Meer dan 30 soorten kleurindices en 37 soorten lichtbronnen.

Finder SD

De Finder SD analyseert heterogene monsters, zoals vlees, vis of kaas, met een minimale voorbereiding van het monster. De Finder SD is geschikt voor vaste, halfvaste en vloeibare monsters.

Apo-Ident

Het Apo-Ident analysesysteem, een gebruiksklare oplossing voor apotheeklaboratoria. De geïntegreerde, gevalideerde stofdatabank (chemometrisch model) maakt identiteitscontrole binnen enkele seconden mogelijk in plaats van lange, tijdrovende natte chemische analyses.

DS-410/420

Economische colorimeter, die geschikt is voor de evaluatie van kleurverschillen van producten; het instrument keurt automatische kalibratiemethode goed, die afscheid neemt van vervelende handkalibratie.