a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Spectrofotometers

Home  /  Spectrofotometers

Nanocolor UV/VIS II

De spectrofotometer Nanocolor UV/VIS II is een uiterst nauwkeurig instrument dat kan worden toegepast op alle gebieden van de water- en afvalwateranalyse.

Nanocolor VIS II

De spectrofotometer Nanocolor VIS II is een uiterst nauwkeurig instrument dat kan worden toegepast op alle gebieden van de water- en afvalwateranalyse.

Nanocolor Advance

De spectrofotometer Nanocolor Advance combineert de belangrijkste kenmerken van onze draagbare compacte fotometer PF-12Plus en onze zeer nauwkeurige spectrofotometer Nanocolor VIS II.

DEN-600

Een compacte, draagbare, oplaadbare fotometer op batterijen. Het apparaat dient als goedkoop alternatief voor een spectrofotometer.

DEN-1 en DEN-1B

Mini-centrifuge/vortex Combi-Spin FVL-2400N is speciaal ontworpen voor gentechnologisch onderzoek (voor PCR-diagnostische experimenten).

Nabi

Nabi- UV/Vis Nano Spectrophotometer is een miniatuur spectrofotometer die cuvette en microvolume monsters kan meten.

Fluidlab R-300

De fluidlab R-300 is het kleinste, meest comfortabele laboratoriuminstrument op de markt. Het combineert een volwaardige spectrometer met een automatische celteller. Intuïtieve bediening en nauwkeurige metingen.

Finder SD

De Finder SD analyseert heterogene monsters, zoals vlees, vis of kaas, met een minimale voorbereiding van het monster. De Finder SD is geschikt voor vaste, halfvaste en vloeibare monsters.

Apo-Ident

Het Apo-Ident analysesysteem, een gebruiksklare oplossing voor apotheeklaboratoria. De geïntegreerde, gevalideerde stofdatabank (chemometrisch model) maakt identiteitscontrole binnen enkele seconden mogelijk in plaats van lange, tijdrovende natte chemische analyses.

63 Serie

Deze reeks omvat de modellen 6300 en 6320D die het zichtbare deel van het spectrum bestrijken en model 6305 dat een gepulseerde xenonlamp gebruikt om het golflengtebereik uit te breiden tot het UV-gebied van het spectrum.

73 serie

Deze basismodellen, 7300 en 7305, hebben meetmodi voor % transmissie, absorptie en concentratie. Deze spectrofotometers maken gebruik van icoongestuurde software.

74 Serie

De spectrofotometers van de 74-serie zijn ideaal voor toepassingen in het onderwijs en voor routinematige kwaliteitscontrole. Alle toestellen hebben een kleurentouchscreen en een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor ze manueel kunnen worden bediend.

DS-410/420

Economische colorimeter, die geschikt is voor de evaluatie van kleurverschillen van producten; het instrument keurt automatische kalibratiemethode goed, die afscheid neemt van vervelende handkalibratie.

DS-700D

De draagbare spectrofotometer heeft een uitstekende interfaseverschil en herhaalbaarheid, en de meetgegevens zijn nauwkeurig en betrouwbaar. Meer dan 30 soorten kleurindices en 37 soorten lichtbronnen.