a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Fluidlab R-300

Home  /  Spectrofotometers  /  Fluidlab R-300

Celteller & Spectrometer

De fluidlab R-300 is het kleinste, meest comfortabele laboratoriuminstrument op de markt. Het combineert een volwaardige spectrometer met een automatische celteller. Intuïtieve bediening en nauwkeurige metingen.

Zowel met standaardcuvetten als met glazen monsterdragers van anvajo kunnen diverse analyses worden uitgevoerd, zoals absorptie, automatische celtelling en levensvatbaarheidsmetingen zonder kleuring.

Custom icon

Levensvatbaarheid meten zonder kleuring: Cytotoxische effecten en meetfouten worden geëlimineerd door het bepalen van de levensvatbaarheid zonder kleuring. Gestandaardiseerde celtellingen en levensvatbaarheidsmetingen leiden ook tot een betere voorspelbaarheid en kwaliteit van uw experimenten.

Custom icon

De resultaten zijn binnen 1 minuut beschikbaar. Een groot ``field-of-view`` (5,3 mm²) en automatische meting van het aantal cellen verminderen menselijke fouten en verhogen de statistische zekerheid.

Custom icon

De fluildab R-300 is de kleinste spectrometer in het bereik van 375 tot 700 nm met een spectrale resolutie van minder dan 2 nm. De fluildab R-300 is lineair in het bereik van 0 - 2,5 extinctie-eenheden met een fotometrische nauwkeurigheid van 0,01.

Custom icon

Het Fluidlab R-300 heeft een wizard voor automatische kalibratiecurven. Door de curven op te slaan is een automatische berekening en monsterkwantificering mogelijk.

Voorbeeld dragers

Acella

Acella is een eigen monsterdragerformaat dat gebruik maakt van een glassubstraat. De geringe hoogte van de monsterkamer maakt de acella perfect geschikt voor microscopische toepassingen zoals celtelling of deeltjesclassificatie. Bovendien is deze drager de optimale keuze voor spectrofotometrische analyses van vloeistoffen met een hoge optische dichtheid, zoals volbloed.

Modellen

  • acella 100: monsterkamerhoogte 100 µm, glassubstraat
  • acella 50: monsterkamerhoogte 50 µm, glassubstraat
  • acella 20: monsterkamerhoogte 20 µm, glassubstraat

Voorbeelden van toepassingen

– Algemene celtelling en basisclassificatie (gist, HeLa, algen, stamcellen, leukocyten)
– Algemene deeltjestelling en basisclassificatie
– Hemoglobine in volbloed
– Hematocriet in volbloed
– Controle van de toestand van vloeistoffen, beheer van de zuiverheid van vloeistoffen

Cuvette

Het kuvettenformaat is een van de meest populaire monsterdragers voor vloeistoftesten in laboratoria wereldwijd. Het is de monsterdrager bij uitstek voor eenvoudige spectrofotometrische metingen van vloeistoffen met een lage optische dichtheid. Anvajo ondersteunt verschillende kuvettenformaten.

De fluidlab R-300 in vergelijking