a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00
Title Image

Technische dienst

Reparatie, onderhoud en technische ondersteuning

Ons eigen technisch servicecentrum is verantwoordelijk voor reparatie en onderhoud, en aanvullende technische ondersteuning aan klanten. Er zijn verschillende serviceovereenkomsten om er zeker van te zijn dat uw apparatuur te allen tijde operationeel blijft.

Product en wijzigingen

Soms past passen laboratoriuminstrumenten en -apparatuur gewoon niet in het technische en ergonomische plaatje van de gebruiker. Onze ingenieurs zijn in staat aangepaste oplossingen te creëren voor bijna alle apparatuur. Bzowel mechanische als elektronische oplossingen kunnen worden gerealiseerd.

Interesse in huren?

Software Ontwikkeling - Engeneering

Synchron is het bedrijfsonderdeel binnen de Wilten groep dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van oplossingen op maat. Hier worden de nodige hardware en software zelf ontworpen en ontwikkeld.
Naast de ontwikkeling van robotsystemen levert Synchron ook barcodeapparatuur en software op maat voor algemene laboratoriumtoepassingen. Synchron is een bekende naam in de industrie en ontwikkelt sinds 1986 in samenwerking met bekende fabrikanten van laboratoriuminstrumenten speciale oplossingen op maat.