a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

DeltaPi

Home  /  Tensiometers  /  DeltaPi

Tensiometer

Speciaal ontwikkeld voor het bestuderen van interacties in biologische systemen

Met de DeltaPi serie Langmuir-tensiometers kunt u de penetratie van geneesmiddelen, peptiden/eiwitten en nucleïnezuren in monolagen van gespecificeerde lipidensamenstelling en bij nauwkeurig gecontroleerde laterale pakkingsdichtheid detecteren. Het volume van de magnetisch geroerde subfase is minimaal 150 microliter, waardoor het materiaalverbruik zeer laag blijft. Eén milligram van een antimicrobieel peptide is bijvoorbeeld voldoende voor een uitgebreide karakterisering van de lipide-bindende eigenschappen. Voorts elimineert de keuze van de materialen ongewenste niet-specifieke oppervlakte-effecten.

DeltaPi is een eenkanaals model, terwijl DeltaPi-4 is uitgerust met vier parallelle microbalansen, waardoor de verwerkingscapaciteit van de experimenten aanzienlijk toeneemt. Wanneer u haast hebt en snel gegevens moet genereren, is de DeltaPi-4 uw keuze. Beide instrumenten meten de oppervlaktespanning met de dunne draadsondes (DyneProbes) van Kibron uit kleine subfase volumes. Ze zijn compact en hebben een open en robuuste constructie, zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, en worden bediend met onze intuïtieve software, DeltaGraph.

Specificaties

Principe Wilhelmy-methode met een draad van een speciale legering met een kleine diameter (0,51 mm). Geen artefactuele hysteresis zoals bij de conventionele Pt-platen. Geen uitdroging en ophoping van zout die bij gebruik van filterpapier aanzienlijke fouten veroorzaken.
Dynamisch bereik 0 tot 300 mN/m
Resolutie 10 µN/m
Temperatuursensor Automatische bewaking en weergave van de temperatuur in de loop van het experiment, resolutie 0,1 graden (optie)
Temperatuurregeling Een warmteregelingsplaat die wordt aangesloten op een circulerend warmtebad is optioneel verkrijgbaar
Volume 300 µl bij oppervlaktedrukmetingen. De subfase kan magnetisch worden geroerd.