a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

UF30

Home  /  UF30

Universal Oven

Precise drying, heating, ageing, burn-in and hardening in research, science, industry and quality assurance.

De universeel inzetbare laboratoriumoven U is het klassieke apparaat van Memmert voor temperatuurregeling in wetenschap, onderzoek en materiaaltesten in de industrie. Het technologisch geperfectioneerde meesterwerk van hoogwaardig, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen roestvrij staal laat niets te wensen over op het gebied van ventilatie- en regeltechniek, overtemperatuurbeveiliging en nauwkeurig afgestemde verwarmingstechniek.

Specifications

Werkende temperatuurwaaier ten minste 5 (UN/UNplus/UNm/UNmplus) of 10 (UF/UFplus/UFm/UFmplus) boven omgevingstemperatuur tot +300 °C
Instellen nauwkeurigheid temperatuur tot 99,9 °C: 0,1 / vanaf 100 °C: 0.5
Temperatuurbereik instellen +20 tot +300 °C
Temperatuursensor 1 Pt100 sensor DIN klasse A in 4-draads circuit
Afmetingen 400 x 320 x 250 mm
Volume 32 liter

Lab oven for universal use

Wat u ook wilt uitvoeren: materiaaltests, veroudering van computerchips, uitvoeren van complexe experimenten met zeer gevoelige ladingen, drogen of temperen van elektronische componenten, harden van kunsthars of verhitten van plasticine. De Memmert U universele verwarmingsoven / droogoven staat voor een ongeëvenaard nauwkeurige, gelijkmatige en zachte temperatuurregeling.

– Temperatuurbereik tot +300 °C
– 9 modelformaten (32 tot 1060 liter volume)
– 2 modelvarianten: SingleDISPLAY en TwinDISPLAY
– Natuurlijke convectie of geforceerde luchtcirculatie N/F

Vanwege het uitgebreide assortiment ovens is het niet mogelijk om ze allemaal op onze website te vermelden. Bent u op zoek naar een specifieke oven of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste oven? Neem contact met ons op, we kunnen u zeker helpen.