a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Viscometers

Home  /  Viscometers

First Prodig

De oplossing voor uw meest veeleisende methoden. Met de viscometer met een 7” touchscreen kunt u uw meetmethoden creëren en opslaan, resultaten of curven weergeven, uw gegevens analyseren, rapporten afdrukken, gebruikers beheren en gegevens beschermen.

B-One Plus

De economische oplossing voor uw viscositeitsmetingen. Intuïtief en krachtig, de nieuwe B-ONE PLUS zal u verrassen met zijn uitgebreide meetbereik in LR versie of met zijn optionele temperatuursensor.

RM-100 Plus

Onze meest modulaire viscometer. De RM100 PLUS is de viscometer met het grootste snelheids- en koppelbereik op de markt. Maak uw methoden en sla uw resultaten op in relatie tot uw toepassing.

Draagbare B-one

De draagbare B-One is het ideale instrument voor uw viscositeitsmetingen in de werkplaats, productieruimte, leveringsruimte of buiten.

Draagbare RM-100

Ongeacht waar, met de draagbare RM 100 kunt u uw viscositeitmeetmethoden brengen waar uw labo niet kan werken.

GT-300

Gel Timer om alle uithardingstijden van uw producten te meten. Het kan zich aanpassen aan al uw verwachtingen voor een zeer concurrerende kostprijs per meting.

RM 100i

De RM100 i is perfect geschikt voor zogenaamd dompelgebruik, door hem boven een tank te installeren of op een steun voor een meting in een pot.

RM 100 L

De online viscositeitsmeting van de RM100 L garandeert een continue controle voor onmiddellijke actie in de productie.