a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Vochtigheidsanalyse

Home  /  Vochtigheidsanalyse

PrepAsh

Het bepaalt automatisch vocht- en aswaarden en levert tot 80% besparing van werklast en kosten op. In één werkcyclus worden tot 29 specimens en een referentiepan volautomatisch verast volgens de laatste kwaliteitsrichtlijnen.

GrainPro

Standaard curve set: Tarwe, gerst, haver, koolzaad, lijnzaad, erwten, bonen, maïs, rogge. We hebben meer dan 400 kalibraties beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie.

BeanPro

De BeanPro kan tot 25 verschillende kalibraties bevatten, waaronder: Green Whole Bean Coffee, Decaf Whole Bean, Parchment Coffee, Roast Beans, Tea, Cocoa Beans en nog veel meer. We hebben meer dan 400 kalibraties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

365 Serie

Nieuwe normen op het veeleisende gebied van high-end vochtanalysatoren. Het vlaggenschipmodel combineert gebruiksgemak met geavanceerde aanpassingsfuncties voor geavanceerde en veeleisende toepassingen.

330 Serie

De Series 330 XM vochtanalysatoren zijn geschikt voor gebruikers die slechts een beperkt aantal methoden nodig hebben. De serie bestaat uit 4 verschillende modellen voor een breed scala aan toepassingen.

DBS

De vochtigheidsanalysator DBS 60-3 is een zeer nauwkeurig apparaat met grafisch display en 10 geheugens voor droogprogramma’s.