a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

6070 BeanPro

Home  /  Vochtigheidsanalyse  /  6070 BeanPro

Vochtanalyser

De Sinar BeanPro meet tegelijkertijd het vochtgehalte, de dichtheid en de temperatuur van een koffiemonster in minder dan 6 seconden. Het meet hele bonen of gemalen koffie met een minimum aan inspanning, waardoor het ideaal is voor gebruik naast een brander om groene bonen of vers gebrande bonen te controleren. Hij is ook volledig draagbaar, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen waar u koffievocht moet meten.

De BeanPro maakt gebruik van de nieuwste technologie, zodat u uw koffiemonsters kunt meten met een minimum aan voorbereiding. Vul gewoon de hopper met hele bonen, kies het type koffie dat u wilt meten en de resultaten worden binnen enkele seconden weergegeven. De BeanPro toont ook de temperatuur en de dichtheid van de koffiebonen in g/l.

De BeanPro kan kalibraties opslaan voor maximaal 25 verschillende soorten koffie, bijv. hele groene bonen, hele groene decaf-bonen, enz. zodat hij precies op uw behoeften kan worden afgestemd. Dankzij het gebruiksvriendelijke alfanumerieke display met achtergrondverlichting kunt u eenvoudig overschakelen van de ene naar de andere meting. U kunt ook een printer aansluiten (afzonderlijk geleverd) of de BeanPro rechtstreeks op uw computer aansluiten om uw resultaten op te slaan. De BeanPro verandert de manier waarop u de vochtigheid en dichtheid van uw koffie meet.

Hoogtepunten

  • Snel – nauwkeurige vochtresultaten in 6 seconden
  • Ontworpen voor koffie – toont zowel vocht- als dichtheidsresultaten
  • Draagbaar – robuuste constructie, licht genoeg om mee te nemen. Wordt geleverd in een draagtas en werkt op batterijen
  • Volledig automatisch – geen kaarten, schalen of thermometers nodig
  • Gebruiksvriendelijk – Giet het monster in en druk op 2 knoppen en de BeanPro geeft u de informatie die u nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen.
  • Flexibel – kan groene bonen, gebrande bonen, perkament en zelfs gemalen koffie meten

Specificaties

Nauwkeurigheid Typisch 0,3 STD voor %mc en 1,0 g/l STD voor dichtheid.
Herhaalbaarheid 0,05 tot 0,15 STD voor %mc
Meetbereik 1 tot 35% mc afhankelijk van de aanvraag
Bedrijfsomgeving 0 tot 55 °C
Monstercel 290ml Volume, 20 – 240g