a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

6070 GrainPro

Home  /  Vochtigheidsanalyse  /  6070 GrainPro

Vochtigheidsmeter

De GrainPro meet tegelijkertijd de capaciteit, het gewicht en de temperatuur van het monster en geeft een nauwkeurig vochtgehalte, hectolitergewicht en monstertemperatuur weer op het display. Giet het monster in de meetschaal, druk op 2 knoppen en de GrainPro geeft de resultaten in ongeveer 6 seconden weer.

De unieke technologie maakt het mogelijk monsters te meten met een minimum aan voorbereiding en heeft geen nadelig effect op het geteste monster. Gewoon inschenken en weer uitgieten. Met de optionele bulkdichtheidscilinder geeft de GrainPro ook nauwkeurige specifieke gewichtsmetingen in kg/hl of lb/bu weer.

De GrainPro is kant-en-klaar gekalibreerd voor tarwe, gerst, haver, erwten, bonen, lijnzaad, oliezaad en rogge, maar kan kalibratiegegevens opslaan voor maximaal 25 producten, zodat hij precies aan de eisen van de klant kan worden aangepast. Dankzij een uitgebreide catalogus van kalibraties kan de GrainPro snel nauwkeurige resultaten leveren voor honderden uiteenlopende toepassingen. Het gemakkelijk af te lezen alfanumerieke display maakt het omschakelen van de ene naar de andere meting zo eenvoudig als het kiezen uit een lijst.

Hoogtepunten

  • Snelle resultaten – Vocht, Hectoliter & Temperatuur in ca. 6 seconden
  • Nauwkeurig – ± 0,3% vochtgehalte
  • Volledig draagbaar – robuuste constructie, werkt op batterijen
  • Volledig automatisch – geen kaarten, schalen of thermometers
  • Uiterst gebruiksvriendelijk – volkoren testen
  • Kan worden gekalibreerd voor maximaal 25 afzonderlijke gewassen

Specificaties

Nauwkeurigheid Typisch 0,3 STD voor %mc en 1,0 kg/hl STD voor soortelijk gewicht.
Herhaalbaarheid 0,05 tot 0,15 STD voor %mc
Meetbereik 1 tot 35% mc afhankelijk van de aanvraag
Bedrijfsomgeving 0 tot 55 °C
Monstercel 290ml Volume, 20 – 240g