a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

CP7070

Home  /  Vochtigheidsanalyse  /  CP7070

Vocht- en dichtheidsanalysator

De Sinar™CP7070 vocht- en dichtheidsanalyser maakt gebruik van de nieuwste technologie in een gebruiksvriendelijk, compact en volledig draagbaar pakket. Het is ontworpen om in minder dan 7 seconden vochtresultaten te leveren met behulp van hele zaadmonsters, malen is niet nodig.

Naast het vochtgehalte toont de Sinar™CP7070 tegelijkertijd de bulkdichtheid in g/L of kilogram per hectoliter. Het instrument geeft de temperatuur van het monster weer en gebruikt dit cijfer om het vochtresultaat volledig te compenseren. Aangedreven door vier C10 batterijen is de Sinar™CP7070 voorzien van USB, waardoor communicatie rechtstreeks met een PC/Mac mogelijk is.

Met de Sinar MLog app kunt u uw gegevens ook rechtstreeks naar uw telefoon overbrengen. Dit maakt de Sinar™CP7070 tot de meest krachtige en gebruiksvriendelijke vochtmeter op de markt.
Het product wordt geleverd in een stevige draagtas, compleet met meetbeker, reinigingsborstel, slagmes, USB-kabel en kalibratiemonster.

Kenmerken

  • Typische nauwkeurigheid +/- 0,5% voor het vochtgehalte, afhankelijk van de toepassing
  • Meetbereik doorgaans 1 tot 35% vochtgehalte, afhankelijk van de toepassing
  • Kan tot 25 verschillende gewaskalibraties opslaan
  • Draadloos BLE maakt communicatie met uw telefoon mogelijk via de Sinar MLog app.
  • Batterij- of USB-voeding
  • Gebruiksvriendelijke menugestuurde interface